Redactie - 23 april 2018

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en Scholten Awater sluiten samenwerking

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) heeft de openbare Europese aanbesteding gegund aan Scholten Awater. De aanbesteding omvat werkplekapparatuur, mobiele devices en server, storage en netwerkapparatuur. De VRZHZ is een nieuwe klant van Scholten Awater.

De aanbesteding bestaat uit twee percelen, die beide door Scholten Awater worden uitgevoerd. Perceel 1 betreft de levering van verschillende devices, waaronder thin clients, laptops, smartphones, beeldschermen en kantoorprinters. Perceel 2 omvat complexe ICT-hardware, zoals

serverapparatuur, actieve netwerkcomponenten, firewalls, WDM-belichtingsapparatuur en componenten voor loadbalancing. Bovendien verzorgt Scholten Awater meerdere diensten om de VRZHZ te ontzorgen:

· CMBD-registratie;

· Uitgepakt leveren;

· Pre-installeren van images;

· Labelen van componenten;

· Garantieafhandeling;

· Afvoeren van oude hardware en gecertificeerd vernietigen van data.

Het contract wordt aangegaan voor twee jaar met de mogelijkheid om twee keer één jaar te verlengen.

De VRZHZ is één van de 25 Veiligheidsregio’s in Nederland en voert voor 17 gemeenten taken uit op het gebied van brandweerzorg, rampenbestrijding, bevolkingszorg, crisisbeheersing en geneeskundige hulp bij ongevallen en rampen. De VRZHZ doet dit met ongeveer 300 beroeps- en ruim 800 vrijwillige brandweermedewerkers.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!