Witold Kepinski - 23 april 2018

Fortinet en IBM breiden samenwerking uit

Fortinet en IBM breiden samenwerking uit image

Fortinet, speler in geautomatiseerde en geïntegreerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat het met IBM samenwerkt aan de ontwikkeling van diens nieuwe X-Force Threat Management Services.

De twee bedrijven bieden hun gezamenlijke klanten daarmee diep inzicht in cyberbedreigingen, aanvalsdetectie en -preventie en een geïntegreerde ‘verdediging in de diepte’-strategie die het bedrijfsbrede aanvalsoppervlak omspant. IBM Security is Fortinet Fabric-Ready-partner sinds 2017. Dit maakt het mogelijk om de uitgebreide beveiligingsoplossingen van Fortinet te combineren met de beveiligingsexpertise van IBM om gezamenlijke klanten bescherming te bieden tegen geavanceerde cyberbedreigingen in omgevingen op locatie en multi-cloudomgevingen.

De IBM X-Force Threat Management Services werden ontwikkeld op basis van de basisbeginselen van het Cybersecurity Framework van het National Institute of Science and Technology (NIST). Dit heeft geresulteerd in een geïntegreerde en programmatische beveiligingsaanpak die de volledige levenscyclus van bedreigingsbeheer omspant. Omdat veel IBM X-Force Threat Management Services-partners ook deel uitmaken van het Fabric-Ready-ecosysteem van Fortinet, kunnen gezamenlijke klanten profiteren van een volledig geïntegreerde oplossing die toegang biedt tot grote beveiligingsexpertise, real-time bedreigingsinformatie en krachtige beveiligingstools en -diensten, aldus de twee partners.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!