Witold Kepinski - 23 april 2018

Mirantis Application Platform beta versie nu beschikbaar

OpenStack specialist Mirantis heeft onlangs aangekondigd dat de beta versie van zijn nieuwe Mirantis Application Platform nu beschikbaar is.

Mirantis Application Platform is een op zichzelf staande aanvulling op Mirantis Cloud Platform (MCP) en is gebaseerd op Spinnaker, een open source multi-cloud continuous delivery-platform dat oorspronkelijk door Netflix is ontworpen en door honderden teams in miljoenen cloudimplementaties wordt getest. 

Mirantis accepteert nu verzoeken om deel te nemen aan het nieuwe bètaprogramma, dat de volgende services en software bevat:

Installatie, configuratie en 99,99% uptime SLA van een speciaal exemplaar van het Mirantis Application Platform, waaronder Spinnaker, Jenkins, Gerrit en Terraform op een private of publieke cloud naar keuze.

Integratie met bestaande Identity Provider van de klant (LDAP, AD etc.), CI-systemen, Compliance Scanners (Inspec.io, Qualis, etc.), ITSM Platform en ChatOps-platform (bijvoorbeeld Slack).

Configuratie en doorlopende ondersteuning van gouden afbeeldingen en pijplijnsjablonen voor continue levering voor één startertoepassing voor een periode van een jaar.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het bètaprogramma van het Mirantis Application Platform, klikt u op deze koppeling.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!