DataStax Enterprise 6 cloud database is beschikbaar

23-04-2018 | door: Witold Kepinski

DataStax Enterprise 6 cloud database is beschikbaar

DataStax, aanbieder van een always-on, gedistribueerde cloud-database gebouwd op Apache Cassandra, kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van DataStax Enterprise 6 (DSE 6).

Met DSE 6 kunnen klanten hybride cloudflexibiliteit behouden met alle voordelen van een gedistribueerde clouddatabase op elke openbare cloud of op locatie, aldus Datastax. DSE 6 bevat alle voordelen van Apache Cassandra en nog veel meer, waardoor het eenvoudig op grote schaal kan worden geïmplementeerd.

DSE 6 bouwt voort op zijn prestaties voor zowel lezen als schrijven, wat van cruciaal belang is voor gegevensverzamelingseisen met een hoog volume dankzij de prestaties van Apache Cassandra.

"Onze zakelijke klanten staan ??onder grote druk om de waarde van hun gegevens naar een nieuw niveau te brengen, en deze release maakt het bouwen en leveren van transformatieve applicaties sneller, eenvoudiger en veiliger", aldus Billy Bosworth, CEO van DataStax. "Het feit dat we deze kracht leveren in een architectuur die hybride cloudinitiatieven versnelt, is dubbel gunstig."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

database, Cloud
Cloud