Witold Kepinski - 23 april 2018

SAS eert Deloitte en Ernst & Young

SAS eert Deloitte en Ernst & Young image

SAS erkent de samenwerking, innovatie en buitengewone bijdragen van zijn gewaardeerde partnernetwerk. Tijdens de jaarlijkse Partner Awards-ceremonie op SAS Global Forum, de grootste analytics-conferentie ter wereld, zet SAS Deloitte en Ernst & Young in de schijnwerpers.

Deloitte werd door SAS gelauwerd als wereldwijde partner van het jaar. Deloitte heeft als systeemintegrator aan heel wat projecten gewerkt die verband hielden met strategisch risicomanagement, regelgeving, data management en datavisualisatie. Tegenover vorig jaar groeide de omzet van het bedrijf uit SAS-activiteiten met maar liefst 60 procent. Deloitte was ook al regionale partner van het jaar in onder andere Canada, Latijns-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Ernst & Young kreeg de prijs voor uitmuntendheid in innovatie. Met zijn Trade Risk en Compliance Kit (TRACK) introduceerde de organisatie 's werelds eerste geautomatiseerde tool voor het evalueren van risico's in de trade finance-sector. TRACK gebruikt SAS Analytics om verdachte transacties te detecteren die kunnen duiden op witwaspraktijken, wapenhandel of andere verdachte praktijken. Op basis van een automatisch toegekende risicoscore worden transacties al dan niet doorgespeeld naar experts. Dit voorkomt dat ze zelf moeten zoeken in grote hoeveelheden ongestructureerde data.

De juiste partners voor een complexe wereld
"De juiste partners zijn voor ons van cruciaal belang", benadrukt Bert Boers, Regional Vice President Western Europe bij SAS. "Door goede samenwerking kunnen we echt tegemoetkomen aan de steeds complexere vragen van onze klanten." SAS werkt daarom hard verder aan een robuust partnerprogramma, samen met consultancybedrijven, resellers, OEMs en leveranciers van managed analytics-oplossingen. Samen met partners brengt SAS zijn analytics-technologie op de meest gepaste manier naar de klant.

Lees het Engelstalige persbericht voor meer informatie over de partners van SAS, het Global Forum en de Partner Awards.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!