Witold Kepinski - 24 april 2018

SQS en Enov8 gaan samenwerken

SQS en Enov8 gaan samenwerken image

SQS, speler op het gebied van prestatieverbetering door middel van hoogwaardige kwaliteit, heeft een strategisch samenwerkingsverband aangekondigd me Enov8. Enov8 is een speler op het gebied van “IT-inzicht” voor bedrijven, met een platform dat beheer van IT- en testomgevingen, holistisch beheer van testgegevens en releasebeheer omvat.

Organisaties die volgens de Agile- en DevOps-aanpak willen gaan werken, moeten in staat zijn om hun IT-landschap te optimaliseren en een doorlopend quality governance-proces te visualiseren en beheren. Met het nieuwe partnership ondersteunt SQS het effectieve beheer van de beschikbaarheid en configuratie van digitale omgevingen dat een hoofdonderdeel vormt van zijn Continuous-Q-dienstenaanbod.

De technologie van Enov8 zal worden gecombineerd met de domeinkennis en het mondiale bereik van SQS om organisaties te helpen hun IT-operaties te vereenvoudigen, resulterend in lagere IT-kosten, minder verstoringen en een gestroomlijnde levering van digitale projecten, zo beweren de partners.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!