Witold Kepinski - 25 april 2018

Zoho Corporation opent Europese kantoor in Utrecht

Zoho Corporation opent Europese kantoor in Utrecht image

Zoho Corporation opent zijn eerste Europese verkoop- en marketing kantoor in Utrecht. Het bedrijf biedt één onlineplatform voor de gehele organisatie, bestaande uit apps voor vrijwel elke discipline, zoals verkoop, marketing, klantenservice, finance, human resources, en voor verschillende productiviteits- en samenwerkingstools. 

Om van de marktpotentie te kunnen profiteren, lanceert Zoho een nieuw Europees initiatief voor zakelijke ontwikkeling, dat onder andere bestaat uit het uitbreiden van het lokale partnernetwerk, het coördineren van taalspecifieke kennisevents voor gebruikers, en het versterken van de banden met de zakelijke community in de Europese regio.

“We zien Europa als belangrijke markt met enorm veel potentie – in het bijzonder voor Zoho One, onze alles-in-eenbundel met meer dan veertig zakelijke apps”, zegt Sridhar Vembu, CEO van Zoho Corporation. “Bedrijven in de Europese regio beginnen de potentie van de cloud in te zien en wij helpen ze graag op weg. We gaan voor de lange termijn.”

Met het nieuwe kantoor in Utrecht, eigen datacenters in Ierland en Nederland, de GDPR-compliant manier van dataverwerking, een netwerk van regionale partners en gelokaliseerde producten in vijftien Europese talen zegt Zoho toegewijd te zijn Europese gebruikers volledige ondersteuning te bieden.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!