Redactie - 25 april 2018

HP en Lenovo CEOs spreken op 2018 Canalys Channels Forums

HP en Lenovo CEOs spreken op 2018 Canalys Channels Forums image

HP ceo Dion Weisler spreekt op het 2018 Canalys Channels Forum. Deze conferentie is het grootste onafhankelijke kanalenevenement in de EMEA-regio die plaatsvindt in Barcelona van 9 tot 11 oktober 2018. Hierbij is Dutch IT-channel mediapartner.

"We zijn verheugd dat Dion Weisler, president en CEO van HP, voor de vierde keer op het EMEA-forum zal spreken", aldus Rita Chaher, verantwoordelijk voor de evenementen en -diensten van Canalys. "De uiterst succesvolle manier hoe HP in de afgelopen twee jaar zich heeft heruitgevonden is niet alleen te danken aan duidelijk leiderschap en de innovatie van het bedrijf, maar ook aan de voortdurende toewijding om samen te werken met het IT-kanaal. De channel community in Barcelona zal blij zijn om te horen wat de volgende stap is voor groei."

Lenovo is een andere al lang bestaande sponsor van de Canalys Channels Forums in de regio's. "Lenovo heeft een sterk succes gehad op de omzet in belangrijke groeigebieden en heeft zich er sterk voor gemaakt te groeien via opkomende technologieën. De leverancier is altijd een sterke voorstander geweest van het IT-kanaal. Partners zullen graag meer te weten komen over de toekomstvisie van Lenovo op de toekomst van Lenovo en de kansen op lange termijn", voegt Chaher eraan toe.

Canalys zal binnenkort andere C-level speakers aankondigen. Het is ook zeer verheugd om Dell EMC opnieuw te verwelkomen als keynote sponsor van alle drie regionale evenementen. Dell EMC voltooide de grootste fusie ooit in de technologie-industrie in september 2016 en lanceerde het Dell EMC Partner-programma in februari 2017. Sindsdien heeft het bedrijf een groot kanaalmomentum gekend, dat het afgelopen jaar met percentages van dubbele cijfers groeide. Gemma Edwards, Senior Director Marketing en evenementen, zei: "Het is fantastisch om samen te werken met partijen zoals Dell EMC, om samen een uitzonderlijk evenement voor het kanaal te organiseren. Door dit type loyaliteit worden de relaties die in de loop der jaren zijn opgebouwd versterkt, nieuwe opgezet en bedrijfsplannen aangepast naarmate partners zich aanpassen aan veranderende trends. Vendors en business partners plannen ver vooruit om de kansen die onze evenementen bieden te maximaliseren.”

Andere toegewijde sponsors tot nu toe zijn AMD, APC door Schneider Electric, Epson, Trend Micro, Fujitsu, Acer, Citrix, Eaton, VMware, Cambium Networks, ConnectWise, Fontech, Splunk en Scale Computing. Sponsoring is zeer gewild en zal snel uitverkocht zijn. Registratie voor gedelegeerden staat nu open voor de drie evenementen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!