Redactie - 23 april 2018

Microsoft Experts Live

Op 19 juni 2018 organiseert Stichting Experts Live NL weer het grootste Microsoft- kennisevenement van de Benelux. In Pathé Cinemec in Ede (NL) komen meer dan 1200 IT en dev professionals samen.

Van Azure tot Office 365, van Enterprise Mobility Suite tot Operations en Datacenter Management, van Security tot Workplace; de Experts Live thema tracks dekken alles wat jij wilt weten over de nieuwste Microsoft-technologieën.

Omvangrijk, technisch hoogstaand programma

De achtste editie van Experts Live biedt een veelzijdig programma: tien parallelle tracks, meer dan 65 breakoutsessies, een keynote en méér. Zo hebben we bijvoorbeeld een heus Experts Live IT Café, waar in een informele setting paneldiscussies worden gehouden. In de Speaker Area kun je de sprekers direct aan de mouw trekken. Op onze Partner Hub treed je in contact met de community supporting partners. En ben je even sessie-moe? Relax dan in de Chill Area!

Maar natuurlijk gaat het in eerste instantie om de vele technisch inhoudelijke sessies, variërend van level 300 tot 400. Brenda Kager, Event Manager en Stichtingsbestuurder: "Experts Live is uniek omdat er zó veel Microsoft experts op één dag uit binnen- en buitenland samen zijn. Het is fantastisch dat er zoveel diepgaande technische kennis over hedendaagse hot issues, zoals de GDPR en security, te halen valt."

En: voor de vroege vogels zijn er zelfs sessies die al om 7:45 uur starten. Dus omzeil die ochtendfiles en wees er lekker vroeg bij!

Bekende experts uit binnen- en buitenland

Tijdens Experts Live spreken ruim 65 experts. Het merendeel daarvan is Microsoft MVP. In de verschillende tracks delen zij hun kennis over Azure, DevOps & Automation, Office 365, Security & Regulation, Workplace, Serverless, Datacenter Management, IOT & Hololenstechnologie.

Bekende namen als Pete Zerger (US), Ronny de Jong (NL) en Thomas Maurer (CH) praten je in een mum van tijd volledig bij over de nieuwe features van al deze technologieën. Zij en vele andere sprekers gaan in op de thema's die ons allemaal bezig houden: veiligheidsoplossingen en GDPR, cloud- en werplekarchitectuur, datalekpreventie, nieuwe best practices en nog meer.

Over Experts Live

Experts Live is een internationaal, onafhankelijk platform voor de IT Pro en DevOps community rondom Microsoft-oplossingen. Elk jaar organiseert Experts Live het gelijknamige, grootschalige kennisevent dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste Microsoft community event van de Benelux. Ruim 1200 bezoekers, nationale Microsoft-grootheden en internationale community experts komen samen en delen hun kennis en expertise.

"Als Experts Live organiseren wij dit event nu voor de achtste keer. De bezoekersaantallen groeien jaar na jaar. Het is mooi om te zien dat de Nederlandse Microsoft community zó aanwezig is als het gaat om internationale kennisdeling," vindt event organisator Brenda Kager.

Door de jaren heen hebben bekende sprekers en MVP’s zich verbonden aan dit event. "Een groot aantal Microsoft partners en sponsoren maakt Experts Live mogelijk. Zij vormen het fundament van het platform. Door hun verbondenheid aan het event is Experts Live een internationaal succes geworden," aldus Bert Wolters MVP en voorzitter.

Oprichter van het Experts Live platform, MVP en Microsoft Regional Director, Maarten Goet. "Het is duidelijk. Het kennisplatform groeit internationaal. Mensen raken wereldwijd steeds meer betrokken bij het delen van de kennis, expertise en best practices die ze hebben vergaard. Simpelweg omdat iedereen daarvan profiteert. Het is een win-win situatie."

Mis het niet!

Vorig jaar was Experts Live weken voor aanvang al volledig uitverkocht. Wees er dus snel bij! Een ticket kost slechts EUR 85,- (inclusief lunch, borrel en uitrijkaart).

Kijk voor meer informatie en het programma op: http://www.expertslive.nl/.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!