Witold Kepinski - 24 april 2018

Cloudoe neemt VoIP activiteiten OrcaGroup over

CLOUDOE, een zelfstandig telecomoperator en leverancier van bereikbaarheidsoplossingen voor de zakelijke markt en OrcaGroup, leverancier van oplossingen voor kritische communicatie hebben een overnameovereenkomst gesloten. 
De overeenkomst houdt in dat Cloudoe per direct alle VoIP activiteiten met betrekking tot verkoop, implementatie en support voor alle betreffende klanten overneemt.

Met deze overeenkomst versnelt Cloudoe de realisatie van haar ambitie om tot de top van Telecomoperators in Nederland te behoren aldus Martien Verhoeven, Algemeen Directeur van Cloudoe, “De VoIP installed base van Orca Group is een perfecte aanvulling voor ons bedrijf. Met deze overname op Hosted Telefonie gebied verstevigen wij onze positie als zelfstandige Telecom Operator in de markt. De betrouwbaarheid en volledigheid van ons portfolio gecombineerd met meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren en onderhouden van telefonische bereikbaarheidsoplossingen maken dat wij kunnen excelleren in het begeleiden en ontzorgen van onze partners en eindklanten”.

Huib Korsten, Algemeen Directeur van Orca Group: “OrcaGroup is een van de leidende spelers in Nederland op het gebied van software om mensen te informeren en activeren bij een incident of calamiteit. Met de overdracht van de VoIP activiteiten aan Cloudoe kunnen wij onze focus verder versterken en zijn onze voormalige klanten verzekerd van continuïteit van dienstverlening door een deskundige partij met een duidelijk focus op Hosted Voice en Unified Communications.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!