Wouter Hoeffnagel - 25 april 2018

Frank van Rennes benoemd tot Partner Manager Netherlands & Nordics van MicroStrategy

Frank van Rennes benoemd tot Partner Manager Netherlands & Nordics van MicroStrategy image

MicroStrategy, leverancier van BI- en analyticssoftware, stelt Frank van Rennes aan als Partner Manager Netherlands & Nordics. Van Rennes is een bekend gezicht in de markt en neemt een schat aan ervaring met zich mee. Hiervoor was hij twaalf jaar als Business Alliance Manager bij SAS Institute Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking met (gespecialiseerde) partners en grote systemintegrators. In zijn nieuwe rol bij MicroStrategy gaat hij zich richten op het verder op- en uitbouwen van het partnerecosysteem in zowel Nederland als de Scandinavische landen.

Begin dit jaar kondigde MicroStrategy een nieuwe partnerprogramma aan voor het wereldwijde ecosysteem van meer dan 700 channelpartners. Het MicroStrategy Partner Program kent uitgebreide mogelijkheden voor marketing en het delen van inkomsten. Daarnaast helpt het channelpartners bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe oplossingen op het MicroStrategy-platform. Met de bijbehorende partnerportal kunnen channelpartners nieuwe deals registreren, leads beheren en toegang krijgen tot een breed scala aan verkoop- en marketingmiddelen.

Intelligent Enterprise

Uit de vele gesprekken die MicroStrategy de afgelopen drie jaar met klanten heeft gevoerd, komt naar voren dat zij worstelen met de uitdagingen van de digitale transformatie. Alleen technologie blijkt niet voldoende. Het gaat ook om de processen, mensen en rollen binnen organisaties. Kloppen die? MicroStrategy heeft dit uitgewerkt in ‘the map of the Intelligent Enterprise’. Deze kaart helpt organisaties om een passende route uit te stippelen naar een succesvolle digitale transformatie.

“Samen met onze partners willen we onze klanten zo goed mogelijk helpen bij deze digitale transformatie. Daarom investeren we in middelen, incentives en trainingen voor onze channelpartners. Daar horen ook heldere afspraken bij”, vertelt van Rennes. “Ik kijk er naar uit om samen met onze partners de markt te bedienen. Zowel op commerciële vlak als bij implementaties van MicroStrategy-oplossingen.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!