Wouter Hoeffnagel - 25 april 2018

Rsult-IT sluit zich aan bij het NetSuite Alliance Partner Programma

Rsult-IT sluit zich aan bij het NetSuite Alliance Partner Programma image

IT-dienstverlener Rsult-IT sluit zich aan bij het NetSuite Alliance Partner Programma. Door de samenwerking met Oracle NetSuite, leverancier van cloudsoftware voor finance, Enterprise Resource Planning (ERP), HR en omnichannel-commerce, kan Rsult-IT zijn klanten in diverse sectoren een grotere schaalbaarheid bieden en flexibele IT-oplossingen leveren.

Rsult-IT legt zich toe op de optimalisatie van de financiële processen in het MKB. Doordat de organisatie een groot netwerk binnen de accountancywereld heeft, is het bedrijf in staat accountants van snelgroeiende organisaties met internationale expansie te adviseren. “Onze klanten zitten in verschillende groeistadia,” vertelt John Schrijvers, algemeen directeur van Rsult. “De wat grotere, snelgroeiende ondernemingen met uitdagingen op het gebied van multichannel en multi-currency, hebben meer nodig dan wat Nederlandse producten te bieden hebben. Wij zijn dan ook blij dat wij Oracle Netsuite aan ons portfolio hebben kunnen toevoegen. Door de schaalbaarheid van Oracle Netsuite zien wij een grote markt voor hen.”

Geboren en getogen in de cloud

Een ander significant voordeel dat Schrijvers ziet, is dat Oracle NetSuite native cloud-oplossingen bouwt, waar andere aanbieders voor de bovenkant van de markt vaak alleen hosted oplossingen bieden. “Oracle NetSuite is echt geboren en getogen in de cloud,” stelt hij. “Onze klanten die met Oracle Netsuite gaan werken hoeven zich dus niet langer bezig te houden met verschillende softwareversies en updates. De flexibiliteit, wendbaarheid en de eenvoud van Oracle NetSuite maakt voor hen de weg vrij voor groei en innovatie.”

Schrijvers ziet de toekomst met Oracle NetSuite zonnig in en ziet zelfs mogelijkheden om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen op basis van het Oracle NetSuite-platform. “Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van diverse Point of Sales systemen of webshops aan de Oracle NetSuite-omgeving en/of het bouwen van nieuwe app’s.”

Oracle NetSuite-ecosysteem verrijken

“Bij het selecteren van onze partners, staat kwaliteit uiteraard op nummer één,” zegt Michiel Ramakers, Sales Director Benelux van NetSuite. “Rsult heeft een unieke benadering van de markt, door hun expertise op het gebied van finance en ze ontwikkelen bovendien hun eigen software zoals bijvoorbeeld www.databrydge.nl en www.dataswitcher.nl. Hierdoor verwacht ik dat zij ons niet alleen gaan helpen bij het vergroten van onze afzetmarkt, maar wellicht in de toekomst ook bij het verrijken van het Oracle NetSuite-ecosysteem. We zijn dan ook erg blij dat we Rsult mogen verwelkomen als NetSuite Alliance Partner.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!