Wouter Hoeffnagel - 25 april 2018

Marianne de Boer versterkt directie van Centric Pension and Insurance Solutions

Marianne de Boer versterkt directie van Centric Pension and Insurance Solutions image

Centric versterkt haar directieteam met Marianne de Boer. De voormalig directievoorzitter van pensioenuitvoerder BeFrank gaat per 1 juni 2018 bij Centric Pension and Insurance Solutions aan de slag.

Marianne de Boer is aangetrokken om mede sturing te geven aan de doorontwikkeling van Pension and Insurance Solutions. Marianne brengt bovendien veel ervaring mee op het gebied van Defined Contribution, een terrein waar Centric nadrukkelijk wil groeien.

Hands-on mentaliteit

Hans Schrijver, CCO van Centric: “Marianne de Boer past met haar hands-on mentaliteit bij onze organisatie. Zij combineert deze met diepgaande kennis en ervaring in de financiële sector, en is hiermee een waardevolle aanvulling op ons team. Marianne de Boer werkt samen met Wouter Berris aan de verdere uitbouw van onze activiteiten voor de pensioensector waarbij we ons als IT-organisatie onderscheiden in de markt. Marianne heeft als primaire aandachtsgebied de portefeuille operations en IT.”

Na de overname van de pensioenuitvoering voor vijf bedrijfstakpensioenfondsen van Syntrus Achmea Pensioenbeheer - die in totaal 190.000 deelnemers tellen -investeerde Centric in de inrichting van één platform in het eigen datacenter van Centric. De nieuwe klanten zijn in korte tijd gemigreerd naar deze nieuwe omgeving. De organisatie is nu klaar voor verdere groei. De ambitie past binnen de strategie van Centric, die haar positie in de financiële sector wil uitbouwen en naast pensioenfondsen ook verzekeraars, banken en vermogensbeheerders bedient.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!