Dutch IT-channel bij Dell Technologies World en Global Partner Summit 2018

30-04-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel bij Dell Technologies World en Global Partner Summit 2018

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People doet ter plekke verslag Dell Technologies World en de Global Partner Summit 2018 conferentie dat tussen 30 april en 3 mei 2018 plaatsvindt in Las Vegas. Er zijn ook Nederlandse klanten en business partners aanwezig.

Tijdens Dell Technologies World 2018 en de wereldwijde partnertop staan tal van sprekers op het podium, onder Dell Chairman en CEO Michael Dell, VMware CEO Pat Gelsinger en gastsprekers zoals acteur en investeerder Ashton Kutcher.

Dell EMC geeft tijdens de conferentie onder het motto ‘Make It Real’ een blik op de toekomst en waar de kansen liggen in 'transformationele gebieden'. Het bedrijf wil zijn duizenden aanwezige partners onder andere uitrusten met meer kennis en capaciteiten om klanten te helpen in hun digitale transformatie, met nieuwe technologieën zoals Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning.

Dell EMC tweakt verder zijn partnerprogramma dat vorig jaar werd gelanceerd. Dit na feedback van partners. Het bedrijf heeft het partnerprogramma zo ingericht dat partners een stuk eenvoudiger zaken kunnen doen.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud