MMD Philips Momentum-reeks richt zich op game consoles

30-04-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

MMD Philips Momentum-reeks richt zich op game consoles

MMD, speler in technologie en merklicentiepartner voor Philips monitors, kondigt haar gloednieuwe Momentum-reeks aan. Deze is gericht op home-entertainment en dan met name gameconsoles.

Het Philips 436M6VBPAB scherm heeft een groot VA-paneel van 43-inch met 4K UHD-resolutie. Verder beschikt het scherm over een maximale helderheid van 1000 cd/m² en een breed kleurenbereik met een dekking van 100% BT.709 en 97,6% DCI-P3. Het scherm kan 1,07 miljard kleuren tonen met haar 8 bit +2 bit FRC (Frame Rate Control)-kleurdiepte en is voorzien van de VESA DisplayHDR 1000-standaard.

De 436M6VBPAB is ook uitgerust met de Quantum Dot-technologie in plaats van de conventionele LED-achtergrondverlichtingstechnologieën. Deze innovatieve halfgeleidertechnologie produceert levendigere en dynamischere kleuren. Dankzij de Quantum Dot-bronnen met korte golflengte voor rood, groen en blauw licht worden deze primaire kleuren weergegeven met meer verzadiging, waardoor vibratie en kleurnauwkeurigheid toenemen. De 436M6VBPAB is ook een echte gaming-monitor, die gamers voordeel biedt door de Low Input Lag-modus en SmartResponse voor snellere visuele feedback. Adaptive-Sync zorgt voor een snelle gameplay zonder haperingen of tearing.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Hardware