Exertis brengt Handheld Network Testers van NETSCOUT op de markt
30-04-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Exertis brengt Handheld Network Testers van NETSCOUT op de markt

Exertis, distributeur van technologieproducten voor de enterprise-, B2B-, mobile en retail markt, gaat het portfolio van NETSCOUT Handheld Network Testers distribueren in de Benelux. Hiervoor heeft Exertis een overeenkomst gesloten met NETSCOUT.

“NETSCOUT stelt IT-professionals in staat om (telecom) access netwerken te plannen, uit te rollen, te valideren en fouten op te sporen door visibiliteit over het netwerk te bieden met oplossingen als de OneTouch, LinkRunner, AirCheck, LinkSprinter en AirMagnet. Deze handheld netwerk tools zorgen voor snelle, eenvoudige en accurate isolatie en opsporing van fouten op uw netwerk, waardoor de tijd om problemen op te lossen korter wordt, de uitrol versneld en de efficiency van het netwerk operations team wordt geoptimaliseerd”, legt Remco Ligtvoet, Business Unit Manager bij Exertis Benelux, uit.

“NETSCOUT is verheugd met het partnership met Exertis. We zijn onder de indruk van hun portfolio, marktbereik en hands-on mentaliteit. Exertis gaat ons helpen om onze klantenbasis in de BeNeLux uit te breiden en resellers de mogelijkheid te geven om onze handheld netwerk tools voor foutopsporing in zowel draadloze als bedrade omgevingen in sleutelmarkten te introducteren,” aldus Jeff Jones, VP Sales and Channel for Handheld Network Tools bij NETSCOUT.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware