Wouter Hoeffnagel - 30 april 2018

Welke oplossingen levert Trend Micro voor het mkb?

Welke oplossingen levert Trend Micro voor het midden- en kleinbedrijf (mkb)? Trend Micro en Westcon praten u op donderdagochtend 24 mei volledig bij over deze oplossingen, die Trend Micro als jaren onder de naam 'Worry Free' op de markt zet.

Meer en meer resellers, system integrators en eindgebruikers willen eenvoudig te installeren en te beheren beveiliging van de hoogste kwaliteit. Onder andere de kosten spelen hierbij een belangrijke factor. Het gaat hierbij niet alleen om de aanschafkosten, maar - nog belangrijker - om de beheerskosten en de kosten die worden bespaard wanneer de kritieke zakelijke processen bij de eindgebruiker blijven draaien. Zo bieden de oplossingen onder andere een betere bescherming tegen fraude via e-mail en websites.

Trend Micro en Westcon laten met behulp van presentaties en korte demonstraties zien wat de beveiligingsfuncties zijn, het beheergemak en hoe je per maand het daadwerkelijke gebruik betaald.

Programma

Het programma van de ochtendsessie ziet er als volgt uit:

07:30 uur - Welkom / Ontbijt
08:00 uur - Introductie van:

  • Worry Free (historie Trend Micro en Worry Free oplossingen)
  • Componenten Worry Free (focus op Worry Free-services);

- Endpoint security
- Email security
- Office 365 security
- Collaboration security

10:00 uur - Pauze
10:30 uur - Betalen naar gebruik, Trend Micro XSP / LMP
11:00 uur - 'Demonstratie' Product Cloud 2.0
11:30 uur - gratis cyber security bewustzijn; Trend Micro Phish Insight
12:00 uur - Vragen en afsluiting

Aanmelden

De ochtendsessie wordt georganiseerd op donderdag 24 mei van 07:30 tot 12:00 uur. De sessie is inclusief ontbijt. Deelname is gratis. U kunt zich hier aanmelden voor de sessie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!