ALSO voegt beveiliging van Acronis toe aan ALSO Cloud Marketplace

01-05-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

ALSO voegt beveiliging van Acronis toe aan ALSO Cloud Marketplace

ALSO voegt nieuwe en verbeterde back-upmogelijkheden en extra services van Acronis toe aan de ALSO Cloud Marketplace. Kanaalpartners kunnen hun klanten hierdoor volledige gegevensbescherming en flexibele cloudservices bieden.

De twee partijen hebben sinds 2010 een samenwerkingsverband. ALSO brengt nu de verbeterde gegevensbeschermingsservices van Acronis op de markt. Deze oplossingen maken een diepere en complexere integratie mogelijk, wat zorgt voor flexibelere services. Zo biedt de Acronis Files Cloud gebruikers de een gebruiksvriendelijke en veilige mogelijkheid op kantoor en onderweg bestanden veilig openen, synchroniseren en delen. Daarnaast voegt ALSO de Acronis Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) toe aan zijn portfolio, die bedrijven helpt een snelle Recovery Time Objective (RTO). De Acronis Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) is verkrijgbaar via de Cloud Marketplace.

Hogere inkomsten en sterkere klantbinding

Leo Wiegel, European Cloud Manager bij ALSO Cloud Oy, verwacht dat resellers dankzij de voordelen van Acronis Files Cloud en Acronis DRaaS hun inkomsten zullen zien stijgen en hun klantbinding kunnen versterken. Jan-Jaap Jager, Chief Revenue Officer bij Acronis, zegt trots te zijn onderdeel te mogen uitmaken van de ALSO Cloud Marketplace. Jager noemt Acronis Files Cloud en Acronis DRaaS zijn een uitstekende toevoeging aan het bestaande aanbod van het platform.

De verbeterde gegevensbeschermingsservices van Acronis zijn per direct beschikbaar in de ALSO Cloud Marketplace.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud