Witold Kepinski - 02 mei 2018

Dell EMC introduceert het Ready stack-programma

Dell EMC introduceert het Ready stack-programma image

Dell EMC introduceert het Ready stack-programma. Exclusief voor channel partners vereenvoudigt het nieuwe Dell EMC Ready stack-programma hoe partners geconvergeerde infrastructuur stack oplossingen kunnen bundelen, verkopen en opbouwen op basis van huidige en toekomstige Dell EMC datacenter-technologieën, aldus Dell Technologies.

Vanaf nu biedt het Ready stack-programma channel partners de mogelijkheid om geconvergeerde stacks te bouwen met een breed scala van de nieuwste Dell EMC-infrastructuuroplossingen. Deze oplossingen omvatten Dell EMC-opslag (bv. Unity, SC Series, XtremIO, Isilon), Dell EMC PowerEdge-servers, Dell EMC-gegevensbescherming en optionele Dell EMC Open Networking, met ondersteuning voor meerdere hypervisors, bare-metal en containers.

Best Practice

Naarmate er nieuwe innovaties beschikbaar komen in de stack, zal een groeiende bibliotheek van Dell EMC-gebaseerde geconvergeerde content, met inbegrip van Best Practice design en Deployment Guides, de partners helpen het risico te verlagen en de implementaties voor klanten te vereenvoudigen, zo meldt het bedrijf van Michael Dell.

Hyperconverged

Het programma vertegenwoordigt een manier voor partners om klantgesprekken uit te breiden naar mensen die op zoek zijn naar het "bouwen" van een krachtige  infrastructuur als een alternatief voor de markt zoals met de Dell EMC geconvergeerde (CI) en Hyper-geconvergeerde infrastructuur (HCI) oplossingen. Deze oplossingen nemen een aanzienlijk deel van de gecertificeerde referentiesystemen en geïntegreerde systemen markt, volgens marktonderzoeksbureau IDC. Dell EMC leidt deze markt met 42,9% aandeel in het vierde kwartaal van 2017, met ruimte om te groeien in gecertificeerde referentiesystemen aldus Dell Technologies. Via het Dell EMC Ready stack-programma ontvangen partners incentives voor de verkoop van de Dell EMC portfolio en kunnen hun eigen incrementele diensten verkopen, inclusief implementatieservices als een erkende Dell EMC-partner. Dell EMC Ready stack is nu beschikbaar via de Dell EMC Partner Portal.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!