Redactie - 02 mei 2018

IFS Partner of the Year Awards 2018 uitgereikt

IFS, speler in bedrijfsapplicaties, is verheugd de winnaars van de derde jaarlijkse IFS Partner of the Year Awards te mogen presenteren, een wereldwijd initiatief dat het succes en innovatie van partners in het wereldwijde IFS-partnerecosysteem viert .

Winnaars van de IFS Partner of the Year Awards werden eerder vandaag erkend en gevierd op de drukbezochte IFS Partner Network Summit, gehouden in samenwerking met IFS World Conference 2018 in Atlanta. Hun voortdurende inzet voor excellentie binnen het partnerecosysteem, gekoppeld aan het vermogen om de mogelijkheden van IFS-oplossingen en -services uit te breiden door innovatie, geavanceerde technologieën en uitzonderlijke klantenservice, illustreerde de oprechte toewijding van dit jaar aan uitmuntendheid en zakelijke wendbaarheid.

In overeenstemming met voorgaande jaren, erkende IFS partners in zeven categorieën, waaronder drie op verdiensten gebaseerde onderscheidingen, drie nominaties voor eigen benoemingen en een Customers 'Choice Award. Een panel bestaande uit drie van de topanalisten uit de branche die toonaangevende bedrijven vertegenwoordigen, zoals TechVentive , TEC en The Service Council ™ (TSC)zorgvuldig herziene nominaties voor de beloningscategorieën IFS Innovatieve Partner van het Jaar, IFS Services Partner van het Jaar en IFS Software Partner van het Jaar. Met meer dan 55 jaar gecombineerde ervaring en een uitgebreide breedte en diepgaande kennis van de IT-industrie, marktvertakkingen en technologische trends waren Brian Sommer, Predrag (PJ) Jakovljevic en Sumair Dutta goed gekwalificeerd om het grote aantal uitzonderlijke genomineerde nominaties te beoordelen tegen de awards van dit jaar.

"De IFS Partner of the Year Awards benadrukken niet alleen het opmerkelijke werk dat partners leveren aan onze klanten over de hele wereld, maar ook hun sterke toewijding en toewijding aan een succesvol en succesvol partnerprogramma", aldus David Eager, Vice President Global Alliances, IFS. "IFS zal blijven investeren in het optimaliseren van de programma-prestaties om onze strategische allianties zo goed mogelijk te ondersteunen in hun inspanningen om succesvolle klantbetrokkenheid mogelijk te maken." Hij concludeerde: "Ik ben blij dat ik opnieuw de kans heb om de winnaars van elke prijscategorie persoonlijk te feliciteren zoals onze finalisten en alle partners die deelnamen aan de awards van dit jaar erkennen. "

IFS Channel Partner van het jaar: NEC Corporation
Als winnaar van deze prijs heeft NEC Corporation met succes aangetoond dat het in staat is om innovatieve programma's te leveren en te ontwikkelen die hebben bijgedragen aan de invoering van IFS Solutions, substantiële groei in klantacquisities en / of omzet, en verkoopprestaties en effectiviteit.

IFS Customers 'Choice Award: Nayo Technologies
Deze prestigieuze, door de klant genomineerde prijs viert en erkent partners voor hun voortdurende toewijding aan klanten. Partners werden beoordeeld op de kwaliteit van de dienstverlening en toegevoegde waarde voor hun klanten, een hoge mate van professionaliteit in het werken met klanten, het vermogen om de voordelen van de IFS-implementaties van klanten uit te breiden en het vermogen om klantenbedrijven te transformeren. Nayo Technologies overtrof de verwachtingen van klanten op alle genoemde gebieden.

IFS Innovatieve partner van het jaar
Deze prijs viert innovaties en succes en benadrukt de strategische inspanningen van IFS-partners in het wereldwijde partnerecosysteem. De winnaars van deze award, Ahead ERP, Decos Software en InfoConsulting, hebben met succes creativiteit getoond bij het ontwikkelen van een nieuwe en innovatieve benadering van het probleem en / of proces van een klant. Bovendien toonden ze innovatief denken over de manier waarop klanten IFS-oplossingen gebruiken en waren ze van invloed op het helpen van hun klanten bij het behalen van zakelijk succes. Deze prijs is verdeeld in drie regio's.
Americas: Ahead ERP
Asia Pacific: Decos Software
Europa, het Midden-Oosten en Afrika: InfoConsulting

IFS nieuwe partner van het jaar: Tsunami Tsolutions
Deze prijs erkent partners die nieuw zijn in het IFS-partnernetwerk. Nieuwe partners uit alle regio's werden overwogen en geëvalueerd op basis van hun vermogen en prestaties bij het illustreren van sterke betrokkenheid bij en investeringen in IFS. Sinds Tsunami Tsolutions in 2017 lid werd van het IFS-partnernetwerk, heeft het met succes meer dan 25 integraties gebouwd, heeft het geholpen bij de groei van de A & D BU voor grote klanten en heeft hij zijn leveringsvaardigheden uitgebreid en de reikwijdte van zijn diensten uitgebreid.

Services Partner van het jaar
De winnaars van deze prijs, Envecon en Eqeep, hebben de industrie kennis en expertise op het gebied van het leveren van diensten en / of oplossingen aan IFS-klanten getoond. De partners hebben met succes een voorbeeld gegeven van de geleverde oplossingen, snelle doorlooptijd van projecten en de voltooiing van een indrukwekkend aantal succesvolle, door partners geleide implementaties. Deze prijs is verdeeld tussen enterprise en midmarket.
Enterprise : Envecon
Mid-Market : Eqeep

Software Partner van het jaar: ClickLearn
Als winnaar van deze prijs heeft ClickLearn met succes het vermogen getoond om met klanten in zee te gaan om de mogelijkheden van IFS-oplossingen te leveren en uit te breiden; met een indrukwekkend aantal succesvolle implementaties en totaal aantal sites per klantimplementatie in 2017.

Technology Partner van het jaar: Microsoft
Deze prijs erkent partners die hebben bewezen in staat te zijn geavanceerde technologieën te bieden waarmee IFS-klanten de complexiteit, het risico en de kosten van hun IFS-oplossingen kunnen verminderen; klanten in staat stellen snel te reageren op marktveranderingen en middelen op een meer flexibele manier te gebruiken om betere bedrijfsprestaties en concurrentievoordelen te behalen. Als winnaar van deze prijs demonstreerde Microsoft het bovenstaande, evenals ondersteunde snelle, kosteneffectieve installaties en implementaties om klanten in staat te stellen sneller een hogere waarde te bereiken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!