ConnectWise lanceert Unite cloud beheer oplossing
02-05-2018 | door: Redactie

ConnectWise lanceert Unite cloud beheer oplossing

ConnectWise lanceert Unite, een Cloud Monitoring-, Management- en Factureringsoplossing voor MSPs. ConnectWise CEO Arnie Bellini vertelde een publiek van meer dan 350 op de jaarlijkse IT Nation Europe-conferentie in Londen dat ConnectWise Unite nu beschikbaar is voor technologieteams over de hele wereld. Unite is een oplossing voor cloudbeheer die technologieteams de mogelijkheid biedt om een breed scala aan cloudgebaseerde oplossingen te beheren, te monitoren en te factureren via één enkele glasplaat en in hun eigen valuta.

"Technologieteams maken doorgaans gebruik van een breed scala aan cloudoplossingen om te voldoen aan de unieke behoeften van hun klanten. Wat we met ConnectWise Unite hebben gedaan, is onze partners de mogelijkheid bieden om toegang te krijgen tot deze verschillende oplossingen vanuit een enkele glasplaat en de complexiteit die het gevolg is van het toenemende aantal oplossingen dat ze gebruiken aanzienlijk te vereenvoudigen, "zei Bellini.

Hij legde uit dat het naadloos verbinden van het ecosysteem binnen Unite teams in staat stelt om beheerde services effectiever en winstgevender aan hun klanten te leveren, en dit allemaal terwijl ze terugkerende inkomsten genereren. "Wij geloven in een volledig open ecosysteem dat keuzes biedt voor technologieteams om te voldoen aan de unieke behoeften van hun klanten. Daarom begrijpen we dat teams een tool nodig hebben om hun oplossingen efficiënt te beheren. ConnectWise Unite doet precies dit en keert terug naar onze partners waar ze zich moeten concentreren op het bieden van geweldige support aan hun klanten en het laten groeien van hun activiteiten, "zei Bellini.

ConnectWise Unite-integraties omvatten vandaag Amazon Web Services (AWS), Cisco Meraki, Cisco Spark, Cisco Stealthwatch Cloud, Cisco Umbrella, Microsoft Azure en Microsoft Office 365. Aanvullende oplossingen van leveranciers zullen worden toegevoegd op basis van partnerbehoeften en feedback.

Geavanceerd beveiligingsdashboard

Bellini vertelde de leden van het publiek dat het bedrijf zich voorbereidt op de lancering van het geavanceerde beveiligingsdashboard van ConnectWise, waardoor technologie teams de mogelijkheid hebben om de meerdere beveiligingsoplossingen van een klant te monitoren vanuit een enkele glasplaat. Het Dashboard bevat eindpuntbeveiliging, netwerkbeveiliging, edge- en applicatiebeveiliging en testen en rapportage.

Hij zei dat ConnectWise opnieuw met Cisco heeft samengewerkt en het geavanceerde beveiligingsdashboard zal lanceren met veel van Cisco's beveiligingsoplossingen, waaronder Cisco Advanced Malware Protection (AMP) voor eindpunten, Cisco Advanced Security Appliances (ASA) en Cisco Next Generation Firewall (NGFW).

Het ConnectWise Advanced Security Dashboard wordt in mei getest voor een selecte groep Cisco-partners. De lancering is gepland voor september.

Internationale groei

Bellini verwees ook naar het succes dat ConnectWise ervaart buiten de Verenigde Staten en vertelde IT Nation Europe-deelnemers over plannen om de aanwezigheid van het bedrijf in Australië te vergroten en haar aanwezigheid in Zuid-Afrika te vergroten.

"Tegenwoordig worden ConnectWise-oplossingen gebruikt door meer dan 22.000 bedrijven in meer dan 70 landen en groeide de internationale omzet vorig jaar met 23 procent", zei hij. "De ontvangst die we buiten de Verenigde Staten hebben ontvangen, was fenomenaal, en we zijn nog maar een stapje verder in onze toewijding om ervoor te zorgen dat technologische teams over de hele wereld toegang hebben tot onze bekroonde oplossingen, een uitstekend supportteam en een geweldige community."

Bellini meldde dat ConnectWise de afgelopen twee jaar meer dan 37 procent meer partners in Australië heeft ervaren en dat Australië en Nieuw-Zeeland samen goed waren voor bijna 7,4 procent van ConnectWise's inkomsten in 2017. Om ervoor te zorgen dat het kan doorgaan Om tegemoet te komen aan de behoeften van haar partners in dit deel van de wereld, opende ConnectWise deze maand een nieuw kantoor in Sydney, Australië en breidt het aantal collega's dat zich toelegt op de Australische en Nieuw-Zeelandse markt. Het nieuwe kantoor kijkt uit over Darling Harbour en biedt partners de mogelijkheid om on-site producttraining, opleiding en face-to-face tijd te ontvangen met hun accountmanagers.

ConnectWise breidt ook zijn bereik uit naar Zuid-Afrika, waar het al een tiental partners heeft. Het bedrijf wil dat aantal het komende jaar verdubbelen en heeft een team ingehuurd om deze inspanning te ondersteunen, volgens Gregg Lalle, Vice President International Sales en Strategy for ConnectWise.

"In de afgelopen paar jaar hebben we ons engagement voor Europa en APAC opgevoerd en we zijn trots op onze impact daar. Wanneer ConnectWise succesvol is, zijn onze partners succesvol geweest, en dat is waar we elke dag naar streven, "zei Lalle. "ConnectWise wilde al een tijdje uitbreiden naar Zuid-Afrika en we zijn zeer verheugd om deze push te beginnen. We passen de lessen van onze eerdere internationale inspanningen toe om ervoor te zorgen dat we de efficiëntie en productiviteit van bedrijven in Zuid-Afrika zo snel mogelijk kunnen verhogen. "

IT Nation Europe 2018, de grootste Europese conferentie in zijn soort, biedt drie dagen van samenwerking, netwerken en educatieve inhoud voor technologieteamleden. Ga voor meer informatie over IT Nation Europe naar de website ConnectWise IT Nation Europe.

Terug naar nieuws overzicht