Witold Kepinski - 02 mei 2018

Dell EMC introduceert PowerMax en XtremIO X2 all-flash arrays

Dell EMC introduceert PowerMax en XtremIO X2 all-flash arrays image

Dell Technologies introduceert een aantal server en storage oplossingen die de prestaties en efficiëntie voor het moderne datacenter moeten verbeteren. Dit meldt de leverancier tijdens de Dell Technologies World 2018 conferentie in Las Vegas. Dell EMC PowerMax is een snelle opslagarray die special is gebouwd voor bedrijfskritieke applicaties van vandaag en morgen. De PowerMax is ontworpen met end-to-end NVMe en biedt Storage Class Memory (SCM) en NVMe over Fabrics. Dell EMC VxBlock System 1000 ondersteunt end-to-end NVMe met PowerMax voor extreme prestaties van bedrijfskritieke applicaties. Dell EMC XtremIO voegt native replicatie toe, nieuw X-Brick-toegangspunt tot 55% goedkoper dan vorige generatie en ondersteuning voor VxBlock 1000, Verder was er een voorproefje van de nieuwe Dell EMC PowerEdge MX-infrastructuur die binnenkort verschijnt.

"Het moderne datacenter is het testterrein voor onze klanten om een ??digitaal voordeel te behalen ten opzichte van hun concurrentie en om betere bedrijfsresultaten te bereiken", aldus Jeff Clarke, vice-voorzitter van Products & Operations, Dell. "Dell EMC levert de moderne datacenterinnovaties die onze klanten nodig hebben, met nieuwe oplossingen die zijn ontwikkeld met behulp van toekomstbestendige technologie om de uitdagingen voor het datacenter van vandaag aan te gaan en om het volgende grote ding te ondersteunen waar onze klanten zich morgen voor verbeelden.” Van consultancy tot implementatie en ondersteuning, van beheerde services tot onderwijs, Dell EMC Services zijn beschikbaar om de snelle acceptatie en optimalisatie van het moderne datacenter te bevorderen, waardoor het voor klanten gemakkelijk wordt om nieuwe technologie te integreren en het tot een productieve component van hun bedrijf te maken, aldus Clark.

Dell EMC PowerMax

De PowerMax is ontworpen met end-to-end NVMe en een ingebouwde, real-time machine learning engine. Voortbouwend op de architectuur en mogelijkheden van het opslagsysteem van Dell EMC, is PowerMax een snelle opslagarray, met tot 10 miljoen IOPS en 50% betere reactietijden zo beweert Dell EMC.

Omdat het is gebouwd met end-to-end NVMe ter ondersteuning van NVMe-over-Fabrics en StorageMagic Memory (SCM) met hoge latentie en lage latentie, is PowerMax niet alleen snel, slim en efficiënt, maar ook ontworpen om 's werelds meest veeleisende toepassingen en workloads aan te kunnen, aldus Dell EMC.

Daarnaast bevat het PowerMax OS een ingebouwde engine voor machine learning, waardoor autonome opslag een realiteit wordt, waarbij gebruik wordt gemaakt van voorspellende analyses en patroonherkenning om de prestaties te maximaliseren zonder beheeroverhead. Ingebouwde machine learning is de enige kosteneffectieve manier om gebruik te maken van SCM, zo beweert de leverancier. Dell EMC zegt zo intelligentie voor opslagsoftware kan bieden - momenteel analyseert het 425 miljard datasets in realtime via zijn high-end All-Flash klantenbestand.

PowerMax omvat ook inline deduplicatie en verbeterde compressie die tot 5: 1 gegevensvermindering bieden, met beveiliging, bescherming en veerkracht. Het bereikt meer dan "zes negens" -beschikbaarheid om te zorgen voor zero downtime van bedrijfskritieke applicaties, aldus Dell EMC.

VxBlock System 1000

Opslagoplossingen worden steeds vaker gebruikt binnen geconvergeerde infrastructuur, namelijk het Dell EMC VxBlock System 1000. Als leverancier van geconvergeerde infrastructuursystemen biedt Dell EMC uitgebreide opties voor VxBlock 1000-klanten die kunnen profiteren van snelle, slimme en efficiënte opslag met nieuwe ondersteuning voor PowerMax met end-to-end NVMe- en XtremIO X2 All-Flash-arrays. Dit betekent dat het VxBlock-systeem de fysieke grenzen van traditionele CI doorbreekt en bedrijven nog meer eenvoud en flexibiliteit biedt om hun inspanningen op het gebied van IT en digitale transformatie te versnellen, zo beweert Dell EMC.

Om de implementatie van PowerMax of VxBlock in hun omgeving te versnellen, kunnen klanten profiteren van Dell EMC ProDeploy Plus- services voor een tot 66% snellere implementatie en tot 49% minder technische ondersteuningsgesprekken. Klanten kunnen ook kiezen voor ProSupport Plus voor consistente, eersteklas ondersteuning in hun hele omgeving en tot 75% snellere responstijd voor serviceaanvragen.

Dell EMC XtremIO-replicatie

XtremIO X2 All-Flash-arrays krijgen belangrijke updates met het nieuwe XIOS 6.1-besturingssysteem, inclusief het leveren van de meest efficiënte replicatie van de industrie over een Wide Area Network (WAN). X2-metagegevensbewuste native-replicatie is volgens Dell EMC zeer efficiënt en biedt een extra niveau van gegevensbeveiliging voor toepassingsworkloads. XtremIO-replicatie verzendt alleen unieke gegevens naar de externe site om de bandbreedtevereisten met 75% of meer te minimaliseren, waardoor potentiële besparingen op netwerkkosten mogelijk zijn. XtremIO-replicatie vereist tot 38% minder opslagruimte op locaties voor noodherstel en werkt met voorspelbare prestaties om herstelpuntdoelen van 30 seconden te bereiken.

Dell Technologies introduceerde ook een nieuw Dell EMC X2-invoermodel voor klanten, met tot 55% lagere kosten dan de vorige generatie. Ontworpen met de metadata-centrische architectuur van XtremIO met volledige gegevensservices, waaronder inline-gegevensreductie (ruimte-efficiënte kopieën in het geheugen, deduplicatie en compressie), kan XtremIO ook meer dan "vijf negens" -beschikbaarheid bereiken, waardoor het bedrijfskwaliteiten biedt die beginnen bij midrange prijzen.

Dell EMC PowerEdge MX

Dell EMC gaf tijdens de conferentie een preview van PowerEdge MX, een nieuwe modulaire infrastructuuroplossing voor het moderne datacenter. Ontworpen met de kinetische infrastructuur van Dell EMC , stelt PowerEdge MX klanten in staat om flexibel hun IT-infrastructuur te configureren en optimaliseren voor nieuwe en opkomende workloads. PowerEdge MX is beschikbaar in de tweede helft van 2018 en biedt nieuwe niveaus van flexibiliteit voor IT, ideaal voor dichte virtualisatie, softwaregedefinieerde opslag en netwerken, netwerkfuncties virtualisatie (NFV) en big data-analyseomgevingen.

Beschikbaarheid

Dell EMC's moderne datacenteroplossingen PowerMax en XtremIO X2 met native replicatie, evenals VxBlock System 1000 met XtremIO X2, zijn nu beschikbaar. VxBlock System 1000 met PowerMax-ondersteuning wordt deze zomer gelanceerd. Dell EMC PowerEdge MX heeft wereldwijde beschikbaarheid gepland voor de tweede helft van 2018.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!