Dell Technologies introduceert het Dell Advantage-raamwerk

02-05-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dell Technologies introduceert het Dell Advantage-raamwerk

Dell Technologies introduceert het Dell Advantage-raamwerk. Dit werd bekend gemaakt tijdens Dell technologies World 2018 in Las Vegas. 

Het nieuwe Dell Advantage-raamwerk maakt het volgens de Amerikaanse leverancier eenvoudiger voor partners om te werken met de verschillende onderdelen van de Dell Technologies-familie, dankzij diverse tools en incentives. Terwijl elk onderdeel zijn eigen, onafhankelijke programma behoudt is dit nieuwe raamwerk ontwikkeld om eenvoudiger en op een efficiënte manier meer business te halen uit het volledige Dell Technologies-portfolio zoals van Dell, Dell EMC, VMware, SecureWorks, Pivotal, RSA en Virtustream.

Het nieuwe raamwerk zal ook een aanvulling vormen op het Dell EMC partner programma, dat nieuwe mogelijkheden, aanbiedingen en incentives voor partners omvat. Deze toegevoegde mogelijkheden valideren de voortdurende toezegging van het programma om op de belofte van Dell EMC te komen, eenvoudig, voorspelbaar en winstgevend aldus Dell Technologies.

Titanium

De nieuwe toevoegingen bouwen voort op de jaar-op-jaar-omzetgroei van het Dell EMC-kanaal, terwijl er meer nieuwe mogelijkheden voor Dell EMC-partners wereldwijd erbij komen. Bovendien krijgen partners die de Titanium Black status hebben behaald in het Dell EMC-partner programma hun status voor de hele familie van bedrijven van Dell Technologies. Titanium Black partners vertegenwoordigen de bovenste echelon van bedrijven die nauw samenwerken met Dell Technologies zoals Bechtle, CDW, Computacenter, FusionStorm, Insight, Shi en WWT.

Terug naar nieuws overzicht