ALSO brengt IoT-portfolio onder op nieuwe website
03-05-2018
Deel dit artikel:

ALSO brengt IoT-portfolio onder op nieuwe website

ALSO lanceert een nieuwe website om klanten toegang te geven tot een breed scala aan IoT-oplossingen. Met dit nieuwe IoT-portfolio stelt ALSO zijn resellers in staat hun bedrijfsvoering anders in te richten met een reeks end-to-endoplossingen.

Onderzoek van Gartner wijst uit dat tegen 2020 bijna 20,8 miljard apparaten op het internet zijn aangesloten. Dit betekent dat consumenten en bedrijven drie biljoen US-dollar zullen uitgeven. De nieuwe IoT-website van ALSO voorziet de kanaalpartners van hardware, software, analyses en toepassingen om het volledige potentieel van deze grote en groeiende markt te benutten. Met name voor verticale markten zoals retail, industrie, transport, gezondheidszorg, agrarisch en facilitair.

'We zien slechts het topje van de ijsberg'

“We zien nog maar het topje van de ijsberg als het gaat om wat IoT voor ons en onze klanten kan betekenen. Onze nieuwe website is er speciaal op gericht om het kanaal te voorzien van IoT-producten en -diensten. Op die manier kunnen resellers met ondersteuning van onze ALSO-serviceprofessionals complete oplossingen vinden. ALSO biedt met name end-to-endoplossingen aan in samenwerking met zijn vertrouwde partners, zoals Microsoft, Avalue, Fujitsu, ConnectedBaltics, Kore Wireless en Zonith”, vertelt Khurram Iqbal Sheikh, Europees Partner en Business Development Manager, IoT Ecosystem bij ALSO Holding AG.

ALSO richt zich nadrukkelijk op de groeiende IoT-business en kan zodoende verschillende diensten integreren in IoT-oplossingen voor klanten waarmee zij oplossingen eenvoudig kunnen uitrollen en implementeren. ALSO gaat trainingen en workshops verzorgen en kan op verzoek andere diensten aanbieden, waaronder consultancy, financieel advies, operationele ondersteuning en implementatiebegeleiding, beveiligings- en beheerdiensten, evenals planningsdiensten op het gebied van marketing en ondernemingsgroei.

Terug naar nieuws overzicht