Knab gaat samenwerken met RISK
04-05-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Knab gaat samenwerken met RISK

Knab gaat samenwerken met RISK.nl, waarmee de financieel dienstverleners zijn verzekeringsaanbod flink uitbreid. RISK biedt een IT-platform aan waarmee verzekeringen kunnen worden vergeleken en geautomatiseerd kunnen worden afgesloten. Daarnaast neemt het platform de administratie en de verwerking van de verzekeringen volledig uit handen.
 
Klanten van Knab kunnen sinds vorig jaar autoverzekeringen vergelijken en afsluiten via Knab. Dankzij deze samenwerking is het aanbod nu uitgebreid met inboedelverzekeringen. Die vergelijker wordt op dit moment getest in Knab Lab – het testplatform van Knab. Op termijn worden steeds meer verzekeringen toegevoegd aan het aanbod van Knab, waarbij opstalverzekeringen als eerst zullen worden toegevoegd.

Verzekeringsmarkt in kaart brengen

Michiel Aangenendt, Head of Product bij Knab, is blij met de samenwerking: “Met Knab Verzekeren willen we de hele verzekeringsmarkt in kaart brengen en onze klanten laten zien waar ze het beste uit zijn. RISK neemt ons nu een hoop werk uit handen. Hierdoor kunnen wij ons focussen op waar we goed in zijn, namelijk het bedienen en adviseren van onze klanten”

Knab is nog op zoek naar testers die de tool willen proberen en feedback willen gegeven, voordat het testplatform officieel live gaat. Meer informatie over Knab Lab is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht