Wouter Hoeffnagel - 04 mei 2018

Dirk van de Ven benoemd tot CCO van XRC ICT Group

Dirk van de Ven benoemd tot CCO van XRC ICT Group image

Dirk van de Ven is toegetreden tot de nieuwe directie van de XRC ICT Group. Dirk is als CCO verantwoordelijk voor alle sales- & marketing activiteiten binnen de gehele groep. Dirk was als salesmanager al verantwoordelijk voor NXTcom, het partnerkanaal binnen de XRC ICT Group.

Dirk van de Ven geeft aan al langer verantwoordelijk te zijn voor de sales- en marketing activiteiten binnen de XRC ICT Group. Door zijn benoeming als CCO wordt deze verantwoordelijkheid bevestigd, waarvan Van de Ven trots op zegt te zijn.

"Het leuke van partners die bij ons inkopen is dat je ze echt helpt om hun eigen business compleet te maken. De rol die we daar in vervullen is toch anders dan ik vroeger bij vergelijkbare bedrijven zoals ons gewend was. Echt samen met de partners zorgen voor meer business én tevreden klanten. Ik ben blij dat ik nu de rol als commerciële eindverantwoordelijke breed kan vervullen en dus mijn collega’s binnen de gehele groep kan helpen om “de job” te klaren. Samen met de oprichter van het bedrijf, Dave Spijker, proberen we echt commercieel gezien een ander geluid in de markt te laten horen. Marketing is toch écht een vak. Ik leer ook van zijn creatieve ervaringen en dat maakt mij en alle bedrijven veel sterker. Samen bereiken, waar we alleen niet toe in staat zijn is daarbij echt de toverspreuk", aldus Van de Ven.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!