Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
02-05-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dell Boomi video update met Nalta

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People doet ter plekke verslag Dell Technologies World en de Global Partner Summit 2018 conferentie dat tussen 30 april en 3 mei 2018 plaatsvindt in Las Vegas. Aanwezig is ook IT-dienstverlener Nalta dat zich heeft gespecialiseerd in Dell Boomi software. Hoofdredacteur Witold Kepinski sprak met Mike Veldhuis (Director of Sales and Marketing Nalta) en Alexander Stols (Account Manager Nalta) over de propositie van Dell Boomi.

Dell EMC geeft tijdens de conferentie onder het motto ‘Make It Real’ een blik op de toekomst en waar de kansen liggen in 'transformationele gebieden'. Het bedrijf wil zijn duizenden aanwezige partners onder andere uitrusten met meer kennis en capaciteiten om klanten te helpen in hun digitale transformatie, met nieuwe technologieën zoals Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning.

Dell EMC tweakt verder zijn partnerprogramma dat vorig jaar werd gelanceerd. Dit na feedback van partners. Het bedrijf heeft het partnerprogramma zo ingericht dat partners een stuk eenvoudiger zaken kunnen doen.

Terug naar video overzicht
Software