Wouter Hoeffnagel - 04 mei 2018

Open Telekom Cloud van T-Systems ontvangt SAP-certificatie

Open Telekom Cloud van T-Systems ontvangt SAP-certificatie image

De Open Telekom Cloud oplossing van T-Systems, onderdeel van Deutsche Telekom, is door SAP gecertificeerd voor integratie met SAP Business Suite en SAP S/4HANA op het SAP HANA platform. Deze certificering borgt de interoperabiliteit van deze publieke cloudinfrastructuur van T-Systems met SAP Business Suite en SAP S/4HANA op SAP HANA.

De certificering is afgegeven door het SAP-integratie- en certificatiecentrum (SAP ICC). Dit centrum verklaart dat de Open Telekom Cloud met behulp van standaard integratietechnologieën volledig kan worden geïntegreerd met SAP Business Suite en SAP S / 4HANA op SAP HANA. Dit betekent dat klanten SAP HANA- en SAP-producten op basis van ABAP en Java op de Open Telekom Cloud kunnen gebruiken. Het aanbod in de publieke cloud stelt organisaties in staat zelf SAP-applicaties flexibel en eenvoudig toe te voegen aan hun IT-landschap, zonder eventueel benodigde ondersteuning.

T-Systems en SAP werken al vele jaren nauw samen. Zo biedt T-Systems één van de grootste private cloudomgevingen voor SAP-applicaties aan, met meer dan vier miljoen gebruikers. Op basis van jarenlange ervaring ondersteunt T-Systems organisaties eveneens bij het transformeren van hun SAP-omgeving naar de cloud of op SAP S/4HANA, door middel van het ‘Cloudifier-programma’ van T-Systems. T-Systems en SAP werken bovendien intensief samen op het gebied van Internet of Things (IoT).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!