Kaseya fuseert met Unitrends
03-05-2018 | door: Witold Kepinski

Kaseya fuseert met Unitrends

Kaseya, leverancier van IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en middelgrote bedrijven, fuseert met Unitrends, leverancier van all-in-one back-up- en continuity-oplossingen voor bedrijven wereldwijd.

Door de business continuity- en disaster recovery-technologieën (BCDR) van Unitrends te combineren met de Kaseya IT Complete-suite van managementoplossingen, beschikken zowel MSP’s als middelgrote bedrijven nu over een oplossing voor hun IT-behoeften. Dit is inclusief monitoring en management op afstand, endpoint-beheer, netwerkmonitoring en -beheer, professional services automation (PSA), IT-servicedesk, beveiliging en back-up en disaster recovery zo beweert Kaseya.

De fusie volgt op een OEM-samenwerking tussen Kaseya en Unitrends, en de toepassing van het daaruit volgende Kaseya Unified Backup-aanbod binnen de markt, samen met de toepassing van Unitrends’ bestaande BCDR- en Disaster Recovery-as-a-Service-oplossingen (DRaaS) voor (middel)grote bedrijven binnen Kaseya’s klantenbestand. De fusie stelt beide bedrijven in staat om de visie van Kaseya IT Complete te ondersteunen bij het leveren van de meest complete, end-to-end-IT-beheeroplossingen, op maat gemaakt voor de groei van zowel zakelijke IT als de business van MSP’s.

Unitrends richt zich op het leveren van de beste BCDR- en DRaaS-oplossingen voor middelgrote en grote bedrijven en zal ook na de fusie toegewijd blijven aan zijn distributie- en channelpartners. Ondertussen gaat Unitrends door met het ontwerpen en leveren van op maat gemaakte producten voor de behoeften van MSP’s.

Unitrends blijft opereren vanuit zijn hoofdkwartier in Burlington, Massachusetts (Verenigde Staten), en heeft plannen om in zijn personeelsbestand uit te breiden. Kaseya en Unitrends blijven onder hun respectievelijke merken opereren en blijven onderdeel van het Insight Venture Partners-portfolio.

Terug naar nieuws overzicht
Software