Konica Minolta neemt Belgische Aurelium over

05-05-2018 | door: Redactie

Konica Minolta neemt Belgische Aurelium over

Konica Minolta neemt Aurelium over, een Belgisch bedrijf dat al meer dan dertig jaar kan teren op expertise in ICT-oplossingen en een vijftigtal werknemers in dienst heeft. Aurelium zal zijn naam en eigenheid behouden en blijven werken vanuit Kontich. Ook het huidige operationele management (Philippe Reinardts en Gert Lambers) blijft aan boord. Een overnamebedrag werd niet bekend gemaakt.

"Deze overeenkomst kadert in onze ambitie om een volwaardige IT-dienstverlener met complete digitale oplossingen te worden. De overname van Aurelium moet dat proces nu verder bewerkstelligen", schrijft Konica Minolta in een persbericht.

Konica Minolta zal onder meer het vorig jaar geïntroduceerde concept 'Workplace Hub' samen met Aurelium op de Belgische markt gaan brengen. Workplace Hub is een centraal platform dat de volledige IT-infrastructuur van een organisatie samenbrengt. Dat moet mkb's en ook grotere ondernemingen helpen om sneller te schakelen in de digitale transformatie. De lancering staat gepland voor later dit jaar.

In samenwerking met Datanews

Terug naar nieuws overzicht