Witold Kepinski - 07 mei 2018

Virtustream geeft hogere prioriteit aan het indirecte kanaal

Virtustream geeft hogere prioriteit aan het indirecte kanaal image

Virtustream, het enterprise cloud onderdeel van Dell Technolgies, gaat met zijn aanbod hogere prioriteit geven aan het indirecte kanaal. Dit meldt het bedrijf tijdens het onlangs gehouden Dell Technologies World 2018 in Las Vegas. Daar werden ook nieuwe oplossingen door Virtustream aangekondigd. Virtustream introduceert onder andere een SaaS-optie voor Viewtrust risicobeheer en compliance monitoring tool.

De Virtustream SaaS-optie versterkt de go-to-market-opties voor Virtustream en hun strategische partners en resellers. Virtustream heeft onlangs ook een uitlijning van de leiding gemaakt om een ??hogere prioriteit aan het indirecte kanaal te geven.

Virtustream heeft verder een nieuwe versie van zijn Virtestream Viewtrust-risicobeheer en continue compliance monitoring-oplossing gelanceerd, die het uitbreidt naar SaaS-aanbod of een beheerde service. 

Viewtrust is een hulpprogramma voor clientbewaking voor beheer van security ontwikkelingen. Het vereenvoudigt event management, compliance rapportage en het auditproces. De klant is in staat om alle evenementen in één dashboard onder te brengen en het compliance-framework op de voorgrond te plaatsen. Dit maakt de naleving van audits dramatisch eenvoudig. Viewtrust ondersteunt een breed scala aan nalevingsvereisten, waaronder FISMA, SOX, PCI DSS, HIPAA, ISO 27001, FedRAMP en nu GDPR , evenals door de gebruiker zelf gedefinieerde compliance-frameworks.

Nu worden channel partners aangemoedigd om ook meer gebruik te maken van Virtustream, dat tot nu toe vooral direct verkoopt. Enkele Dell EMC-partners zijn al aan de slag met Virtustream Enterprise Cloud als Virtustream Storage Cloud. Maar dan kan meer zoals met resellers en systeemintegratoren.

Update: Virtustream leiders Rodney Rogers en Kevin Reid zijn van plan om af te treden na de oprichting van de onderneming cloud powerhouse bijna tien jaar geleden.

Virtusteam heeft voormalig vice-president van Oracle Cloud, Deepak Patil, ingehuurd om Reid te vervangen als de CTO van het bedrijf. Voorafgaand aan Oracle was Patil een van de oprichtende leden van Microsoft Azure en leidde het de groei van de Azure-activiteiten als algemeen manager van Azure Infrastructure, aldus het bedrijf.

Rogers en Reid richtten Virtustream op in 2009 en het werd in 2015 overgenomen door EMC. Virtustream werd onderdeel van Dell Technologies na de overname van EMC met $ 67 miljard in 2016.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!