Witold Kepinski - 07 mei 2018

Accenture koopt Britse Oracle-specialist Certus Solutions

Accenture koopt Britse Oracle-specialist Certus Solutions image

Accenture is een overeenkomst aangegaan om Certus Solutions, een van de grootste Oracle Cloud-implementatiedienstverleners, over te nemen. Certus Solutions wordt onderdeel van de Oracle-praktijk van Accenture en versterkt zijn mogelijkheden voor het leveren van digitale transformatie op Oracle Cloud. De overname is onderworpen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden. De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Accenture en Certus Solutions hebben een track record van samenwerken, waaronder op een van de grootste Oracle Cloud-implementaties voor een Britse overheidsafdeling tot nu toe. Naarmate het aantal organisaties dat naar de cloud wil verhuizen toeneemt, zal de overname van Certus Solutions Accenture in staat stellen zijn Oracle Cloud-services en -ondersteuning voor klanten te verbreden.

Certus Solutions heeft uitgebreide ervaring in de sectoren overheid en gezondheidszorg en openbare diensten, naast klanten in de sectoren financiële dienstverlening, logistiek en telecommunicatie. Samen zullen Accenture en Certus Solutions deep cloud-ervaring, transformationele expertise en branchekennis combineren om klanten op hun reis naar Oracle Cloud beter van dienst te zijn.

"Accenture is gericht op het leveren van de nieuwste innovaties op het gebied van cloud, analyse en intelligente automatisering en kunstmatige intelligentie om klanten te helpen intelligente ondernemingen te worden", zegt Bhaskar Ghosh, chief executive van de groep, Accenture Technology Services. "Met de toevoeging van Certus Solutions breiden we onze Oracle Cloud-services en -mogelijkheden verder uit, zodat organisaties hun digitale transformatie kunnen versnellen en betere bedrijfsresultaten kunnen behalen."

Mark Sweeny, oprichter en CEO van Certus Solutions zei: "Accenture loopt voorop bij positieve transformationele veranderingen, maar wat echt spannend is, is wat Certus Solutions kan toevoegen dat onze klanten ten goede zal komen. Er is een geweldige kans om geweldig werk te doen en we kijken er naar uit om dat samen te doen. We zijn van het feit dat we een van de eerste Oracle Cloud Partners zijn geworden om een ??van de meest succesvolle te worden, en een belangrijke reden daarvoor is de kwaliteit van onze mensen. Dit is een markt die specialisten met een brede ervaring nodig heeft, wat zeldzaam is in deze veeleisende en competitieve markt. "

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!