Wouter Hoeffnagel - 08 mei 2018

Be Informed benoemd René Louter tot CEO en Guus Romeijn tot COO

Be Informed benoemd René Louter tot CEO en Guus Romeijn tot COO image

René Louter is per 1 mei jongstleden benoemd tot de nieuwe CEO van Be Informed. Louter volgt hiermee oprichter Rik Hoogenberg op die als aandeelhouder en adviseur nauw betrokken blijft bij Be Informed. Guus Romeijn gaat daarnaast bij Be Informed aan de slag als COO.

Be Informed is de wereldwijd toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van het gelijknamige Intelligent Automation and Orchestration Platform. Na automatisering van routinematig werk is het automatiseren van kenniswerk de volgende revolutionaire ontwikkeling wereldwijd, stelt Be Informed. Het platform van het bedrijf stelt klanten in staat om de bedrijfsvoering in verregaande mate te digitaliseren door als digitale assistent klanten en kenniswerkers maximaal te ondersteunen bij de uitvoering van hun taken zoals het verlenen van vergunningen of deze grotendeels te automatiseren.

René Louter

René Louter gaat bij Be Informed aan de slag als CEO. Hij was sinds 2017 actief bij Emesa als algemeen directeur, het moederbedrijf van onder andere VakantieVeilingen en ActievandeDag. Daarvoor was hij werkzaam als CEO van RDC Group, marktleider op het gebied van software en data(analyse) voor de mobiliteitssector en als managing director van ASN Group. Tussen 2003 en 2012 vervulde hij diverse directiefuncties bij REAAL.

Guus Romeijn gaat daarnaast het managementteam van Be Informed versterken als COO. Romeijn was voorheen werkzaam bij diverse softwarebedrijven, waaronder Trinicom, Kana en Verint.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!