Wouter Hoeffnagel - 08 mei 2018

Rogier Bronsgeest nieuwe COO Getronics

Rogier Bronsgeest nieuwe COO Getronics image

Getronics stelt Rogier Bronsgeest aan als Chief Operating Officer en Head of Global Service & Delivery. De benoeming is onderdeel van de ambitie van het bedrijf om de voorkeurspartner in business transformation te worden en tegen 2020 een omzet van 1 miljard dollar te halen.

Bronkgeest heeft dertig jaar ervaring bij enkele van de grootste namen uit de technologiesector. Bronsgeest begon zijn carrière bij Unisys, waarna hij internationale ervaring opdeed bij Baan, IBM en Getronics. Zijn meest recente functies waren President Global Customer Services bij British Telecom, waar hij het bedrijf tot marktleider hielp uitgroeien, en Chief Customer Experience Officer bij Colt Technology Services, waar hij de onderneming begeleidde in zijn digitale transformatie, het online gebruik vergrootte en een record NPS (Net Promoter Score) in de B2B-telecombranche behaalde. Met zijn uitgebreide cv en expertise in change management, businessstrategie en IT-services is Bronsgeest dé aangewezen persoon om het nieuwe Getronics te helpen zijn ambities te vervullen.

Go-to partner voor transformatie

Als COO gaat Bronkgeest zijn internationale ervaring en praktische knowhow inzetten om de ambitie van Getronics te realiseren. “Ik ben erg blij om opnieuw bij Getronics te zijn na mijn eerdere passage tussen 2004 en 2009, en zie de uitdagingen die ons wachten met enthousiasme tegemoet”, zegt Bronsgeest. “Ik kijk ernaar uit verder het ingeslagen pad te bewandelen en de nieuwe visie, go-to-market en value proposition van Getronics uit te bouwen, om zo onze gebruikerservaring te verbeteren en Getronics mee te positioneren als dé go-to partner voor ondernemingen in transformatie.”

“Graag verwelkom ik Rogier opnieuw bij Getronics namens het hele team”, zegt Nana Baffour, Chairman en Group CEO van Getronics. Baffour verwacht dat Bronkgeest over de juiste eigenschappen beschikt om de dagelijkse werking van Getronics verder te transformeren, personeel te motiveren en in samenwerking met het commerciële team van Getronics cross-selling op proactieve wijze te promoten.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!