HP lanceert EliteBook 705-serie en ProBook 645 G4

07-05-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

HP lanceert EliteBook 705-serie en ProBook 645 G4

HP lanceert de nieuwe EliteBook 705-serie en ProBook 645 G4. De nieuwe HP EliteBook 705-reeks is ontworpen voor de moderne professional die veel onderweg is, en biedt een combinatie van beveiligingsfeatures, beheerfunctionaliteiten en samenwerkingsfuncties. De ProBook 645 G4 combineert enterprise-grade beveiliging en beheerbaarheid met flexibele configuratie-opties.

De nieuwe HP EliteBook 705-reeks is voorzien van AMD Ryzen PRO mobiele processoren en wordt geleverd met Windows 10 Pro. De laptops zijn voorzien van een batterij met een lange levensduur, die dankzij HP Fast Charge in 30 minuten tot 50 procent kan worden opgeladen. De HP EliteBook 705 is voorzien van een dunne behuizing, een geïntegreerde ambient light sensor en een beeldscherm met dunne randen. Optioneel kan de laptop worden voorzien van een extra helder scherm.

Het systeem is uitgerust met zelfherstellende, hardware-enforced en beheersbare beveiligingsoplossingen en een ingebouwd HP Sure View privacyscherm. Daarnaast biedt de HP EliteBook 705 enkele features die specifiek die helpen de productiviteit van de gebruiker te vergroten. Denk hierbij aan een microfoon met ruisonderdrukking en functietoetsen waarmee gesprekken met één druk op de knop kunnen worden beheerd.

HP ProBook 645

De HP ProBook 645 is voorzien van AMD's Ryzen PRO-processor en biedt enterprise-grade beveiliging en beheerbaarheid in combinatie met flexibele configuratie-opties. Het systeem ondersteunt verschillende dockingopties, waardoor gebruikers de laptop eenvoudig op verschillende dockingstations kunnen aansluiten.

De HP ProBook 645 is ontworpen om MIL-STD 810G-tests voor duurzaamheid te doorstaan. Net als de HP EliteBook 705 is de HP ProBook 645 voorzien van zelfherstellende, hardware-enforced en beheersbare beveiligingsoplossingen.

Beschikbaarheid

De HP EliteBook 705-reeks is vanaf mei in de EMEA-regio beschikbaar vanaf 799 euro. De HP ProBook 645 G4 is vanaf deze maand voor 749 euro verkrijgbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware