Splunk introduceert Insights for Infrastructure
09-05-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Splunk introduceert Insights for Infrastructure

Splunk heeft de algemene beschikbaarheid van Splunk Insights for Infrastructure aangekondigd. Het nieuwe product beantwoordt de oproep voor een goedkope manier om systeembeheerders en DevOps-teams eenvoudig in staat te stellen meetgegevens en logboeken automatisch te correleren om IT te bewaken.

Splunk Insights for Infrastructure kost minuten om op te starten en is gratis voor kleine omgevingen tot ongeveer 50 servers (200GB aan opslagruimte). Extra opslagcapaciteit kan stapsgewijs worden gekocht, beginnend bij 3750 dollar per jaar.

Als onderdeel van de Splunk Insights, die is ontworpen om use-cases aan te spreken met een op maat gemaakte ervaring die het voor klanten gemakkelijk maken om snel en betaalbaar te beginnen, baseert Splunk Insights for Infrastructure prijzen op opslag en omvat een gratis laag (tot 200GB opslag) voldoende voor veel kleine teams. Naarmate de behoeften toenemen, bieden alle Splunk Insights een upgradepad naar Splunk Enterprise om gebruik te maken van machinegegevens en kunstmatige intelligentie voor meerdere use-cases.

Nieuwe klanten hebben de flexibiliteit om Splunk Insights for Infrastructure rechtstreeks van Splunk of via geautoriseerde Splunk Partner + -partners te downloaden .

Splunk Insights for Infrastructure zal binnenkort ook beschikbaar worden als Amazon Machine Image (AMI) op de AWS Marketplace.

Terug naar nieuws overzicht
Software