Witold Kepinski - 14 mei 2018

Hitachi Vantara onthult AI-software en nieuwe Flash Storage Systems

Hitachi Vantara onthult AI-software en nieuwe Flash Storage Systems image

Hitachi Vantara introduceert nieuwe innovaties om de modernisering van datacenters aan te sturen. Hitachi onthulde nieuwe krachtige opslagsystemen in de enige opslagfamilie in de branche met een 100% beschikbaarheid van gegevens en geïntegreerde en platformonafhankelijke AI-gevoede analyse- en IT-automatiseringssoftware.

De geheel nieuwe, volledig flitsende en hybride Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) -systemen en AI-bedrijfssoftware bieden klanten ongekende flexibiliteit en automatisering om de kosten te verlagen en de operationele efficiëntie te vergroten - de basis voor elk modern datacenterinitiatief, aldus Hitachi Vantara. Ontwikkelaars zullen meer flexibiliteit krijgen en kunnen nu meer workloads uitvoeren in één enkel systeem via Docker en Redhat Openshift-containerintegratie met Swarm en Kubernetes orkestratie.

Naarmate datacenteractiviteiten complexer worden, kunnen operationele efficiënties achteruitgaan en de risico's van downtime of gegevensverlies toenemen. Hitachi Vantara introduceert daarom eavanceerde AI-softwareportfolio van de industrie, waaronder Hitachi Infrastructure Analytics Advisor , Hitachi Automation Director en Hitachi Data Instance Director om een ??meer flexibele data-infrastructuur te leveren.

Hitachi Infrastructure Analytics Advisor (HIAA) levert een door AI aangedreven "brein" om diepere inzichten in het datacenter te bieden door over het gegevenspad te kijken, inclusief virtuele machines, servers, netwerken en opslag. HIAA gebruikt machinaal leren om de behoeften van datacenters efficiënter te optimaliseren, op te lossen en te voorspellen.

Nieuwe HIAA-mogelijkheden zijn onder meer:

Voorspellende analyses: telemetriegegevens van AI-mijnen om te voorspellen wanneer nieuwe opslagaankopen vereist zullen zijn, waardoor de budgetplanning verbetert en prestatie-dips worden voorkomen. Machine learning analyseert alle bronnen die zijn gekoppeld aan opslag om ervoor te zorgen dat de juiste bron wordt aangeschaft.

4x snellere root-cause analyse: een gepatenteerde AI-engine analyseert telemetriegegevens en configuratiewijzigingen over het gegevenspad om problemen te isoleren en gebruikt een nieuwe heuristische engine om resolutie aan te bevelen. Integratie met Hitachi Automation Director maakt onmiddellijke oplossingen mogelijk op basis van best practices.

Hitachi Automation Director (HAD) -software biedt een "motor" voor het orkestreren van de levering en het beheer van IT-middelen, zodat teams zich kunnen richten op innovatie. HAD, een zeer aanpasbare oplossing, automatiseert de kernroutines voor IT-servicelevering, inclusief virtuele machine-, netwerkzonering- en opslag- en databeveiligingstaken om fouten te verminderen die van invloed zijn op uptime, klantervaringen en return on investment (ROI). HAD is uitgebreid naar:

Integreer met IT Service Management (ITSM) -hulpmiddelen, inclusief het ServiceNow®-platform, voor een betere tracking en controle van de levering van IT-middelen.

Verbetering van REST API-integratie voor levering van externe bronnen, inclusief opslag.

Neem opdrachten van HIAA voor probleemoplossing en opslagconfiguratiegegevens.

Automatiseer de instelling van de gegevensbescherming van Hitachi Data Instance Director (HDID) om te beschermen tegen gegevensverlies of downtime.

De nieuwe integraties tussen HIAA, HAD en HDID maken deel uit van Hitachi's initiatief voor AI-operaties om klanten te helpen de reis naar autonome operaties te beginnen. Deze aanbiedingen zijn nu zowel onafhankelijk als samen met Hitachi VSP beschikbaar om klanten te helpen de tools te krijgen die de modernisering van datacenters mogelijk maken.

Agile Data Infrastructure

Datacenter-modernisering begint volgens Hitachi Vantara met een solide basis voor consistente levering van gegevens met hoge snelheid en lage latentie, met ondersteuning voor diverse werkbelastingsvereisten en multi-cloud-integratie. Hitachi's nieuwe all-flash VSP F-serie en hybrid-flash VSP G-serie systemen ondersteunen een agile data-infrastructuur met de enige 100% beschikbaarheid van gegevensgarantie en tot 3x meer IOPS-prestaties en 2,5x grotere schaalbaarheid in vergelijking met eerdere VSP-modellen. Dit betekent dat klanten een snellere analyseverwerking en applicatieprestaties kunnen verwachten - wat leidt tot een snellere opbrengst van gegevens. Dankzij cloud- en containerintegratie kunnen meer workloads op één systeem worden uitgevoerd en kunnen gegevenssilo's worden verwijderd en nieuwe workloads worden ondersteund.

De nieuwe Hitachi VSP-modellen van enterpriseklasse omvatten de all-flash VSP F700 en VSP F900 en de hybride flash VSP G700- en G900-systemen. Om een ??breder scala aan klanten te bereiken, introduceert Hitachi nieuwe midrange-modellen. Ze omvatten de VSP F350-, F370-, G350- en G370-systemen. De systemen worden aangedreven door de volgende generatie van Hitachi Storage Virtualization Operating System, SVOS RF , die opnieuw is ontworpen voor betere prestaties, schaalbaarheid en gegevensefficiëntie. Alle nieuwe VSP-systemen worden ondersteund door het nieuwe flat-servicemodel van Hitachi en worden geleverd met een Foundation-softwarepakket dat Hitachi's bewezen infrastructuuranalyse- en copy-gegevensbeheersoftware omvat. Alle nieuwe VSP-systemen van Hitachi zijn nu verkrijgbaar.

De nieuwe systemen hebben aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van eerdere VSP-modellen:

Schaalbaarheid van de prestaties: Schalen naar meer dan 2,4 M IOPS en 41 GB / s aan bandbreedte.

Meer efficiëntie: tot 70% meer IOPS per kern voor hogere prijs / prestaties.

Meer consolidatie: 8x meer volumes en één miljoen snapshots per systeem.

Verbeterde gegevensefficiëntie: tot 3,4x snellere deduplicatie en 5x snellere SVOS-gebaseerde compressie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!