Witold Kepinski - 15 mei 2018

IBM Storage Insights biedt AI cloud opslagbeheer en ondersteuningsplatform

IBM Storage introduceert een nieuw, op Artificial Intelligence (AI) gebaseerd cloudgebaseerd opslagbeheer en ondersteuningsplatform, IBM Storage Insights. Het nieuwe initiatief omvat nieuwe innovaties, aanzienlijke investeringen en zelfs AI zo meldt de leverancier.

IBM Storage Insights is onderdeel van de IBM Spectrum Storage-familie van software-defined storage (SDS) -oplossingen. IBM Storage Insights biedt belangrijke mogelijkheden voor IBM Storage-klanten die zijn ontworpen waaronder en enkel dashboard, zodat de beheerder status van IBM-blokopslag in één oogopslag kan zien.

IBM Storage Insights, dat kosteloos wordt geleverd als een service van IBM Cloud voor gebruikers van IBM-blokopslag, vereist geen voortdurend software-onderhoud. Ook beschikbaar - als upgrade - is IBM Storage Insights Pro, een abonnement dat gedetailleerdere informatie, een langere geschiedenis en extra mogelijkheden biedt, zoals rapportage op afdelingsniveau.

De IBM all-flash array (AFA) -lijn biedt verder opslag van gegevensblokken en maakt gebruik van Spectrum Virtualise-software, die kan worden gekocht voor gebruik op locatie of via de cloud van IBM. De software, samen met de geconvergeerde VersaStack-infrastructuur en FlashSystem V9000, krijgt nu ook deduplicatie.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gamma Communications BN + BW 20-09-204 tm 30-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!