Witold Kepinski - 14 mei 2018

Virtustream support Epic en SAP HANA in zorg markt

Virtustream support Epic en SAP HANA in zorg markt image

Virtustream, een enterprise cloud specialist en een Dell Technologies-onderneming, meldt meer klanten te hebben aangetrokken sinds de intrede op de gezondheidszorgmarkt van de Virtestream Healthcare Cloud die zorginstellingen ondersteunt in hun digitale transformatie-reis.

De marktvraag naar dit aanbod blijft groeien en inspireert de toevoeging van nieuwe mogelijkheden, zoals flexibele noodherstelopties voor Epic-klanten en verbeterde patiënt- en operationele inzichten die beschikbaar zijn via SAP Digital Health, mogelijk gemaakt door SAP S / 4HANA. De Virtustream Healthcare Cloud biedt een combinatie van oplossingen, waaronder de migratie en integratie van elektronische medische dossiers (EMR), zoals Epic, die geavanceerde precisiegeneeskunde van de volgende generatie, gepersonaliseerde patiëntenzorg en verbeterde operationele inzichten bevorderen.

"De reactie van klanten op de Virtustream Healthcare Cloud is niet alleen gunstig geweest, maar heeft ook ons stappenplan geïnformeerd," zei Peter Cutts, SVP, portfoliomanagement en strategie bij Virtustream. "Als gevolg hiervan zijn we van plan om noodherstelmogelijkheden toe te voegen en hebben we onze samenwerking met SAP uitgebreid om een cloudplatform te bieden voor het beheer van systemen van inzicht, inclusief SAP Digital Health-oplossingen. Dit is een aanvulling op het werk dat we al doen met recordsystemen zoals Epic en andere EMR-toepassingen. De uitgebreide ervaring van Virtustream met het migreren van bedrijfskritieke applicaties naar de cloud heeft bewezen een natuurlijke fit te zijn voor de gezondheidszorgsector, omdat we intuïtief de uitdagingen begrijpen die gepaard gaan met de belangrijkste applicaties van een organisatie en ongeëvenaard zijn in ons vermogen om organisaties in de gezondheidszorg naar succes te begeleiden. "

Virtustream Healthcare Cloud is cloudpartner voor toepassingen zoals de SAP Digital Health-oplossing op SAP S / 4HANA vanwege de naleving van wet- en regelgeving, hoge normen voor applicatieprestaties, beschikbaarheid en servicelevelovereenkomsten. Virtustream is een premiumleverancier met SAP en heeft onlangs ook de certificering verkregen voor zijn SAP HANA Enterprise Cloud HIPAA-aanbod.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!