Redactie - 15 mei 2018

Jeff Scipio versterkt partner salesteam Guardian360

Jeff Scipio versterkt partner salesteam Guardian360 image

Guardian360, leverancier van het centrale security platform heeft Jeff Scipio aangesteld als Partner Director. In deze rol zal hij de partnerrelaties verder versterken, het partnerprogramma uitbouwen en de commerciële groei versnellen om zo het marktaandeel van Guardian360 te vergroten.

Scipio is een bekend channel persoon en heeft onder meer bij fabrikant Huawei en distributeur ETC (TechData) de channels opgezet in de rol van channel director Benelux.

Jeff Scipio over zijn nieuwe rol bij Guardian360: “De afgelopen 25 jaar heb ik voor verschillende organisaties partnerprogramma’s opgezet. Ik ben enthousiast over het partnerprogramma van Guardian360 omdat het zo’n duidelijke internationale focus heeft en security een geweldig mooie groeimarkt is. De ambitie van Guardian360 om het beste security platform ter wereld te ontwikkelen spreekt mij daarbij enorm aan!”

Jan Martijn Broekhof, Managing Director bij Guardian360 over de aanstelling van Jeff Scipio: “Guardian360 heeft zich gecommitteerd aan haar partners, met Jeff halen we een ervaren channel specialist in huis die ons zal helpen met de verdere groei van ons bedrijf via de channels binnen de Benelux en daarbuiten. De aanstelling van Jeff ligt in lijn met de groeistrategie van ons bedrijf, daarnaast laten we opnieuw zien dat we ons committeren aan onze partners en hen willen ondersteunen succesvol te zijn.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!