Redactie - 15 mei 2018

Unit4 lanceert People Platform Extension Kit

Unit4 lanceert People Platform Extension Kit image

Unit4 introduceert nieuwe clouddiensten, ontworpen voor klanten en partners om hun bedrijfsoplossingen uit te breiden met branchespecifieke apps op maat. People Platform Extension Kit is ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van dienstverleners.

Nu organisaties hun bedrijfsmodellen moderniseren, biedt Unit4 klanten en partners de vrijheid om zelf onderscheidende front-end applicaties te ontwikkelen, die gebruik maken van de meest essentiële data uit hun back-office systemen, aldus Unit4.

Met de Extension Kit hebben partners en klanten toegang tot de volledige Unit4-technologie. People Platform is de basis voor het creëren van intelligente bedrijfsapplicaties en zorgt er voor dat Unit4-applicaties verder self-driving kunnen worden door toegang te krijgen tot mogelijkheden voor machine learning, gebaseerd op dataverzameling en data mining. Met de Extension Kit kunnen partners en klanten op maat gemaakte uitbreidingen of complete toepassingen bouwen met de tools en oplossingen waar zij het prettigste mee werken, aldus Unit4.

Hiermee profteren ze volgens Unit4 van de mogelijkheden van People Platform en de intelligentie in Unit4 Business World. Deze door hen ontwikkelde oplossingen kunnen vervolgens worden aangeboden via elke marktplaats die voldoet aan de industriestandaarden.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!