Witold Kepinski - 16 mei 2018

Microsoft introduceert Surface Hub 2

Microsoft introduceert de Surface Hub 2. Deze nieuwe Surface Hub is volledig ontworpen voor gebruik door teams: om mensen uit hun stoel te krijgen, om te verbinden en te inspireren, ongeacht hun locatie zo beweert Microsoft.

Enkele specifieke features:

Een 4K + 50,5" multi-touchscherm dat gebruikmaakt van de kracht van Microsoft Teams, Microsoft Whiteboard, Office 365, Windows 10 en de intelligente cloud.

4K-camera's die meebewegen met het apparaat, geïntegreerde luidsprekers en microfoontechnologie voor grotere ruimtes. Deze geven iedereen op afstand het gevoel in dezelfde ruimte te zijn als de rest van de groep.

Een beeldverhouding van 3x2.

Multi-user login: met deze optie kunnen meerdere personen zich aanmelden in dezelfde Surface Hub 2-omgeving, zodat ze tegelijkertijd toegang hebben tot hun documenten en ideeën, en deze kunnen combineren met die van hun teamgenoten.

Er zijn maximaal vier Surface Hub 2-schermen aan elkaar te koppelen in portret- of landschap-oriëntatie. Dynamische rotatie stelt teams in staat om de meest optimale oriëntatie te gebruiken voor hun specifieke toepassing. Daarnaast is de Surface Hub 2 ook makkelijk te verplaatsen: we werkten samen met Steelcase om een systeem van verrijdbare stands en gebruiksvriendelijke muurbevestigingen te maken en zo de Surface Hub 2 mobiel en flexibel te maken.

De Surface Hub 2 komt in 2019 beschikbaar. Voor meer informatie ga je naar het Surface Hub 2-blog van Panos Panay, Chief Product Officer Microsoft, of naar de speciale Surface Hub 2-pagina op de Microsoft website.

Bekijk de video.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!