Go2the.Cloud en Cassiux kondigen partnership aan

16-05-2018 | door: Witold Kepinski

Go2the.Cloud en Cassiux kondigen partnership aan

Go2the.Cloud en Cassiux kondigen een partnership aan. Middels dit partnership kan Go2the.cloud vanaf nu ook Azure Stack aanbieden. Go2the.cloud biedt hiermee naast publieke cloudoplossingen ook een hybride variant aan. Azure Stack is een service van Cassiux.

Go2the.cloud is al een Microsoft CSP partner maar om een daadwerkelijk hybride cloud aan te kunnen bieden aan haar klanten moest de Azure Stack extensie er nog aan toegevoegd worden.

Tonny Siemons, CEO van Go2the.Cloud: “Op basis van de feedback vanuit onze klantenbase concludeerden we dat de beweging naar de cloud in volle gang is maar dat er toch terughoudendheid is om dit volledig in de publieke cloud te doen. Vandaar dat wij nu ook een écht hybride variant kunnen aanbieden middels het partnership met Cassiux en daarmee onze klanten optimaal kunnen bedienen”

“Juist met de hybride cloud oplossing van Microsoft (Azure en Azure Stack) kunnen we deze twijfels wegnemen. We bieden de klant consistentie in het platform en de keuze waar data staan, in de publieke cloud of lokaal.” aldus Paul Kollner (foto), Managing Director Cassiux.

Go2the.cloud helpt bedrijven Cloud producten en diensten efficiënt in te kopen en vervolgens met deze bedrijven optimaal de transitie naar de cloud te bewerkstelligen. Na de transitie wordt de nieuwe omgeving volledig gemanaged en heeft de klant er geen omkijken naar. Cassiux biedt een hybride cloud aan met het beste van beide werelden: het combineert de kracht van de publieke cloud, met de veiligheid en controle van de lokale cloud.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud