Redactie - 16 mei 2018

HP Elite 1000-serie uitgebreid

HP Elite 1000-serie uitgebreid image

HP heeft zijn Elite 1000-serie uitgebreid met vijf nieuwe exemplaren. "De HP Elite 1000-serie is een ideale match voor de persoon die een gestroomlijnd ontwerp in combinatie met duurzaamheid en toonaangevende beveiligings- en samenwerkingshulpmiddelen zoekt terwijl ze constant tussen werk en privé switchen", aldus HP.

De nieuwe reeks HP Elite 1000-apparaten zijn voozien van onder andere HP Endpoint Security Controller, HP Sure Start Gen4 en HP Sure Run die eerder dit jaar werden aangekondigd. De geheel nieuwe HP EliteBook x360 1030 is het eerste apparaat met optionele HP Sure Recover met Embedded Reimaging. Deze optie zorgt voor een (lokaal opgeslagen) softwaresysteem in een embedded geheugen, waardoor gegevensherstel wordt gewaarborgd. Zelfs als de harde schijf is gewist en er geen netwerkverbinding beschikbaar is. Daarnaast bevatten alle Elite producten nu ook HP Fast Charge.

Nieuwe apparaten in de HP Elite 1000-serie zijn onder andere:

HP EliteBook x360 1030 G3 is een zakelijke convertible met een gewicht vanaf slechts 1,25 kg (2,76 lbs.) en is 15,8 mm dun. Het heeft een batterijlevensduur van maximaal 18 uur en een Cat9 LTE en 4G voor ultieme connectiviteit. Dit lichte apparaat biedt een actieve pen met proximity-waarschuwing voor zakelijke pc's om een gebruiker op de hoogte te stellen indien hij of zij de pen vergeet. Daarnaast biedt het opties als ontspiegeld touch-scherm, waardoor het ideaal is voor buiten gebruik.

HP Elite x2 1013 G3 past nu op een 13-inch beeldscherm in een 12-inch chassis als zakelijke detachable. Voor de echte mobiele professional is dit  een afneembare tablet met een geïntegreerd privacy scherm. Daarnaast biedt het Intel Quad Core vPro processors en tot 4G Cat9 LTE.

HP EliteBook 1050 G1 is een zakelijke notebook ter wereld met NVIDIA GeForce GTX 1050-graphics en biedt krachtige prestaties met optionele hexacore-verwerking12 en tot 4 TB aan SSD-opslag.. Samen met de optionele HP Privacy Camera om de webcam te beschermen tegen kwaadwillenden, heeft het apparaat een batterijlevensduur van maximaal 16 uur7, voor de hele dag door connectiviteit en productiviteit.

HP EliteOne 1000 AiO G2 is een 34-inch gebogen AiO met discrete grafische weergave en een ontwerp dat het een apparaat maakt voor o.a. de receptie, kantoor of vergaderruimte. De AiO is de eerste AiO die speciaal is gebouwd voor samenwerking en is een ideale oplossing voor videoconferenties, met een FHD pop-up webcam, geïntegreerde samenwerkingstoetsen, audio en HP Noise-onderdrukking. Dit apparaat is ook als losse basis verkrijgbaar als uitbreiding op de G1 AIO. Het scherm van de G1 kan op deze basis worden geplaatst, waardoor de je de A1O kunt upgraden.

HP EliteDisplay S14 is een 14-inch USB Type-C draagbaar display, dat de kracht van dual-screen productiviteit in een dun model brengt. Ontworpen voor diegenen die onderweg zijn, wordt dit draagbare scherm aangedreven door een enkele USB Type-C -verbinding voor eenvoudige aansluiting op elke USB-C -notebook.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!