HP ENVY portfolio uitgebreid

15-05-2018 | door: Redactie

HP ENVY portfolio uitgebreid

HP heeft zijn ENVY-portfolio uitgebreid met nieuwe devices en functies die verder gaan dan standaardprestaties en batterijverbeteringen. Het geheel nieuwe HP Command Center, beschikbaar op de nieuwste ENVY-apparaten, stelt gebruikers in staat de systeemprestaties, ventilatorruis en temperatuur te optimaliseren met CoolSense-technologie.

Ondersteuning van Gigabit Wi-Fi-snelheden is ook een functie op deze apparaten en het apparaat biedt een snelle verbinding voor veeleisende streaming-apps voor films,muziek en gaming. Veel van deze apps hebben een krachtig geluid nodig, daarom hebben alle HP ENVY apparaten audio van Bang & Olufsen. HP Sure View-technologie, samen met vingerafdruklezers of IR-camera's zijn ook beschikbaar op bepaalde modellen om informatie veilig te houden.

Nieuwe pc's in de HP ENVY portfolio:

HP ENVY 13 Laptop biedt een metalen ontwerp dat verkrijgbaar is in licht goud of natuurlijk zilver. Met 8e generatie Intel Quad Core -processors12, optionele NVIDIA GeForce MX150-graphics, een lange batterijlevensduur en beveiligingsfuncties, waaronder een vingerafdruklezer en optionele HP Sure View, is dit apparaat ontworpen voor multi-tasker op reis.

HP ENVY x360 13 is het nieuwste apparaat van de HP ENVY-portfolio en de eerste 13-inch convertible met de AMD Ryzen -processor met Radeon Vega Graphics. Deze convertible is ontworpen om te presteren en indruk te maken, met multi-threaded verwerking, krachtige geïntegreerde grafische weergaven, optionele HP Sure View21.

HP ENVY x360 15 is een apparaat voor gebruikers die op zoek zijn naar meer creatieve ervaringen met aanraking en pen. Voor degenen die op zoek zijn naar ongelooflijke multi-tasking-prestaties, is dit apparaat verkrijgbaar met Intel- of AMD-processors, krachtige opslag- en geheugenopties, waaronder Intel Optane, tot een 4K-scherm en optionele HP Sure View. Met een batterijlevensduur van maximaal 12 uur en 45 minuten beschikken deze en alle ENVY-laptops en convertibles over HP Fast Charge, waarmee een apparaat in 45 minuten 50% kan opladen.

HP ENVY 17 Laptop is een van de weinige desktopvervangers met de alledaagse maker van content in gedachten. Uitgerust met de 8e generatie Intel Quad-Core processors12, discrete NVIDIA GeForce MX 150 grafische weergaven, opties inclusief Intel Optane memory, en optionele 17-inch diagonale 4K-display, kan de ENVY 17 productiviteitstaken, contentcreatie en entertainment-apps aan.

HP ENVY Curved AiO 34 is een brede, gebogen all-in-one en nu' s werelds eerste all-in-one met Amazon Alexe, waarmee Alexa voice-service het gemak biedt van een handsfree-ervaring met een visueel display. De AiOs van dit jaar overweldigen vanuit elke hoek, met een donker essenhouten afwerking op de basis en achterkant van het apparaat, waardoor het opvalt in een woonruimte. Het apparaat is ook ontworpen om dingen voor elkaar te krijgen, met optionele afzonderlijke NVIDIA GeForce GTX 1050 grafische afbeeldingen. Met de nieuwe HP Audio Stream kunnen gebruikers hun favoriete nummers van een smartphone streamen naar de HP ENVY AiO-luidsprekers met behulp van Bluetooth-technologie. De draadloze laadmogelijkheden van deze generatie die in de basis zijn ingebouwd, zijn drie keer krachtiger dan die van de vorige generatie en de AiO heeft beveiliging toegevoegd met een pop-up privacy camera.

HP ENVY Desktop is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdig, eersteklas ontwerp met ongelooflijke prestaties voor veeleisende workloads en het creëren van content. Ontworpen met moderne, minimalistische details zoals afgeronde, diamant gesneden hoeken en lineaire brushing details, is dit apparaat uitgerust met 8th Generation Intel Core multi-core processors, optionele NVIDIA GeForce GTX 1080 grafische kaart en optioneel Intel Optane Memory23 voor betere systeemreactiviteit zonder opslagcapaciteit op te offeren.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware