AMD Ryzen PRO-processors in Dell Latitude, HP Elite en Lenovo Think

16-05-2018 | door: Witold Kepinski

AMD Ryzen PRO-processors in Dell Latitude, HP Elite en Lenovo Think

De AMD Ryzen PRO-processors, inclusief nieuwe notebooks en desktops aangedreven door Ryzen PRO-processors met ingebouwde Radeon Vega-graphics, zijn nu verkrijgbaar bij 's werelds drie grootste pc-OEM's voor ondernemingen. De nieuwe AMD Ryzen PRO-processors worden gebruikt in de Dell Latitude, HP Elite en Lenovo Think. AMD kan hierdoor beter concurreren met Intel.

AMD Ryzen PRO APU's voor premium commerciële desktopcomputers en notebooks bieden kopers in de professionele pc nieuwe niveaus van keuze en innovatie en stellen Dell, HP en Lenovo in staat om een ??reeks bedrijfssystemen te ontwikkelen, van gestroomlijnde zakelijke notebooks tot krachtige commerciële desktops. Samen vormen deze systemen de breedste portfolio van op AMD-processor gebaseerde zakelijke pc's in de geschiedenis van het bedrijf, aldus AMD.

Radeon

"Onze missie met AMD Ryzen-processors is om meer prestaties, functies en keuzes aan gebruikers te leveren. We hebben deze belofte het afgelopen jaar op de premium consumenten-desktop- en -notebooks waargemaakt. Nu brengen we diezelfde principes naar een volledig assortiment van commerciële notebooks en desktops ", aldus Jim Anderson, senior vice president en algemeen directeur, Computing and Graphics Business Group, AMD. "De nieuwe ondernemingsplatforms die door Dell, HP en Lenovo zijn geïntroduceerd, markeren een belangrijke mijlpaal voor AMD, wat aantoont dat we van top tot bodem tegemoetkomen aan de behoeften van de premium commerciële markt. Ryzen PRO mobiele processors kunnen de hele dag batterijgebruik mogelijk maken 1 tot 16 uur gebruik, eersteklas productiviteitsprestaties en sensationele grafische weergave op basis van Radeon-technologie. "

PC

Ryzen PRO-processors zijn ontworpen om te voldoen aan de snel veranderende eisen van de hedendaagse zakelijke pc-gebruikers, waaronder commerciële workloads en uitgebreide multimediamogelijkheden die steeds normaler worden naarmate de traditionele grenzen tussen werk en personal computing samenvloeien. Prestaties op desktopniveau aanbieden in een ultradunne notebook, de AMD Ryzen 7 PRO 2700U biedt meer systeemprestaties dan de concurrentie 3 en tot 16 uur batterijlevensduur om de hele dag productiviteit mogelijk te maken. Op de desktop levert de AMD Ryzen 5 PRO 2400G en AMD Ryzen 3 PRO 2200G prestaties op grafisch zware werklast in commerciële en workstationklasse, gaande van grafische vormgeving tot 3D CAD tot medische beeldvorming, maar ook uitstekend op algemene kantoorproductiviteitstaken, aldus AMD.

Specifiek ontworpen voor de commerciële markt, bieden alle Ryzen PRO-processoren veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties met de AMD "Zen" -architectuur. Gewapend met AMD GuardMI-technologie bieden Ryzen PRO-processors met Radeon Vega Graphics ultramoderne beveiliging op siliciumniveau, van inschakelen tot uitschakelen. Commerciële kwaliteit en betrouwbaarheid helpen bij het garanderen van een lange levensduur van het platform en open-standaard beheer helpt bedrijven te beschermen tegen eigendomsoplossingen, aldus AMD.

Financieel

Het gaat weer goed met AMD, het boekte eerste kwartaal van 2018 een omzet bekend van 1,65 miljard dollar (een goei van 40 procent), een bedrijfsresultaat van 120 miljoen dollar, een nettowinst van 81 miljoen dollar.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Hardware