Ultimaker S5 3D Printer verkrijgbaar via het verkoopnetwerk

16-05-2018 | door: Witold Kepinski

Ultimaker S5 3D Printer verkrijgbaar via het verkoopnetwerk

Partners van Ultimaker, speler in desktop 3D-printing, hebben de Ultimaker S5 uitgebracht op 50 locaties in 30 landen. Na de publieke aankondiging van de Ultimaker S5 op 23 april op Hannover Messe , is de toekomstgerichte 3D-printer nu beschikbaar via het verkooppartnernetwerk van Ultimaker.

"De positieve feedback die we hebben ontvangen sinds de aankondiging van de Ultimaker S5 is overweldigend," zegt Jos Burger, CEO van Ultimaker. "Samen met de strategische allianties die zijn aangegaan met internationale leiders in de chemische industrie, hebben professionals nu alles wat ze nodig hebben om 3D-printen volledig in hun bestaande workflows te integreren . Ultimaker is snel gegroeid en ik ben er trots op dat zo'n sterk wereldwijd partnernetwerk lanceringsevenementen start om de meest betrouwbare en toegankelijke professionele oplossing te introduceren voor het printen van functionele prototypen, productietools en eindgebruiksonderdelen. Ons wereldwijde verkoop- en servicenetwerk is volledig opgeleid om een optimale kwaliteit van service en ondersteuning te garanderen, ongeacht waar ter wereld een Ultimaker S5 wordt gekocht.”

Drie weken na de onthulling van de Ultimaker S5 is de pre-order periode afgelopen en de nieuwste 3D-printer van Ultimaker is nu in de verkoop in Noord-Amerika en EMEA. Vooral de professionele markt heeft veel belangstelling getoond, met veel industriële klanten die orders plaatsen voor meerdere units. Als gevolg van deze grote vraag is de geschatte levertijd voor bestellingen van de Ultimaker S5 momenteel 4-6 weken.

Terug naar nieuws overzicht