Simac sluit deal met TOF Group

16-05-2018 | door: Witold Kepinski

Simac sluit deal met TOF Group

TOF Group heeft een langlopend contract gesloten met Simac Electronics. Simac draagt zorg voor de levering van nieuwe optische installatie- en meetapparatuur, inclusief de uitvoering van service, onderhoud en kalibratie. TOF Group heeft bewust gekozen voor Simac vanwege de zeer specifiek aanwezige kennis en ervaring op gebied van meet- en verbindingstechniek. Daarnaast is de flexibiliteit die Simac levert, aangaande operationele lease, van doorslaggevend belang geweest.

TOF Group (voorheen Tibosch Optical Fiber) is een internationaal opererende organisatie binnen de glasvezelbranche. TOF Group beheerst alle facetten van het installeren en opleveren van glasvezelverbindingen, beginnend bij het inblazen van glasvezelkabel tot het fusielassen en meten van de verbinding. 

Dave Eveleens, CEO bij TOF Group, is blij dat de keuze is gevallen op Simac Electronics. Eveleens geeft aan: “De telecomwereld kenmerkt zich over het algemeen door een grillig karakter. Het is fijn als je dan een leverancier hebt die dit herkent en daar vervolgens op inspeelt. Wij moeten vaak snel reageren en de beschikbaarheid van apparatuur is dan relevant. Simac Electronics verhoogt onze beschikbaarheid doordat we de mogelijkheid hebben onze apparatuur gedurende lange als korte periodes op-en-af te schalen.” Arjan Sikking, CFO bij TOF Group, voegt daaraan toe: “Door deze flexibiliteit kunnen wij onze klanten optimaal bedienen en stemmen wij onze apparatuur volledig af op de hoeveelheid werk die er op dat moment is. De beschikbaarheid van apparatuur én kosten zijn daardoor perfect in balans.”

Maarten Verbunt (foto), director sales & marketing bij Simac Electronics, is trots op de afgesloten overeenkomst en zegt daarover: “TOF Group is een gerenommeerde partij als het gaat om het aannemen van telecomwerkzaamheden. Met deze samenwerking bieden we als leverancier de hoogst mogelijke vorm van beschikbaarheid. Wij kennen de belangen van de aannemer en de omgevingsfactoren waarin zij werken. Het werk van een aannemer moet altijd door kunnen gaan en hier houden wij rekening mee. Deze langlopende overeenkomst zorgt voor een klassieke win-win situatie!”

Terug naar nieuws overzicht