Redactie - 16 mei 2018

G DATA viert 33e verjaardag met een speciale editie

G DATA viert 33e verjaardag met een speciale editie image

G DATA viert zijn 33e verjaardag met zijn klanten en brengt een gelimiteerde editie van G DATA Total Security uit. Naast een licentie van 12 maanden voor het uitgebreide beveiligingspakket voor Windows-pc's, bevat de speciale editie ook twee licenties voor G DATA Mobile Internet Security voor Android. Zo biedt de verjaardagseditie maximale digitale beveiliging voor zowel thuis als onderweg. De G DATA Total Security Birthday Box is verkrijgbaar bij retailers voor de adviesprijs van €33,00 in plaats van €75,90.

Beveiliging van gegevens 
Het dagelijkse digitale leven zit volgens G data vol valkuilen als het gaat om de veiligheid van persoonlijke gegevens, of u nu online winkelt of bankiert. G DATA’s beveiligingsoplossingen zetten de standaard op het gebied van beveiliging. De Duitse IT-beveiligingsexpert maakt gebruik van proactieve technologieën om eindgebruikers uitgebreide bescherming te bieden tegen zelfs de allernieuwste ransomware, banktrojanen en andere malware. G DATA is als Duits bedrijf onderworpen aan de zeer strenge Duitse wetten op het gebied van gegevensbescherming en het garandeert zijn klanten dat alle gegevens en informatie uitsluitend op Duitse servers worden opgeslagen.

G DATA Total Security biedt volgens de Duitse leverancier maximale bescherming voor pc's en gegevens, tegen virussen, ransomware, spyware en hackers. De geïntegreerde back-upfunctie beschermt persoonsgegevens automatisch tegen verlies en diefstal. Op die manier kunnen gebruikers belangrijke bestanden beschermen: foto's en documenten worden veilig in de cloud bewaard, zelfs in het geval van afpersing of een hackeraanval.

Belangrijkste kenmerken van G DATA Total Security

  • Bescherming tegen ransomware en cybercriminaliteit
  • BankGuard voor veilig online bankieren en winkelen
  • Exploit Protection om veiligheidslekken in software af te schermen
  • Back-up in de cloud op Duitse servers
  • Automatische gegevensback-up naar lokale of externe gegevensdragers
  • Phishing-bescherming
  • AntiSpam filtert ongewenste reclame-mails uit
  • Automatisch scannen van USB-sticks en externe harde schijven
  • Intelligente firewall om aanvallen van hackers te blokkeren
  • Password Manager voor beveiligde toegangsgegevens
  • Toegangscontrole blokkeert niet-toegestane apparaten
  • Volledige pc-prestaties met het hoogste beveiligingsniveau
  • Elk uur updates van de virushandtekening
  • 24/7 technische ondersteuning (interlokaal tarief). Nederlandstalige support tijdens kantooruren, daarbuiten Engelstalig.

Bescherming voor uw mobiele leven

G DATA Mobile Internet Security biedt volledige bescherming voor mobiele gegevens op Android-smartphones en -tablets. De slimme beveiligings-app beschermt gebruikers niet alleen tegen het afweren van Trojaanse paarden, virussen, malware en andere gevaren tijdens het surfen onderweg, maar ook tegen de vervelende gevolgen van het verlies of de diefstal van het apparaat. Smartphones kunnen worden gelokaliseerd en alle gegevens die erop zijn opgeslagen, kunnen op afstand worden verwijderd, waardoor ze worden beschermd tegen toegang door derden.

Belangrijkste kenmerken van G DATA Mobile Internet Security

Beveiliging tegen phishing en kwaadaardige websites via op cloud gebaseerde detectie

Bescherming tegen geïnfecteerde apps: De appchecker controleert de permissies van apps en waarschuwt voor verdacht nieuwsgierige apps

Bescherming tegen Android-malware: Dankzij de cloud-verbinding kan de Advanced Scan alle malware detecteren en te allen tijde volledig up-to-date blijven.

SMS en oproepfilter om telemarketinggesprekken enz. te blokkeren.

Bescherming bij verlies of diefstal van het apparaat: Als de smartphone of tablet is verloren, kunnen alle opgeslagen gegevens worden verwijderd of kan het apparaat worden vergrendeld of opgespoord.

Prijs en beschikbaarheid

De G DATA Total Security Birthday Box is verkrijgbaar in de winkel en in de G DATA Online Shop voor €33,00. Klanten besparen ruim 55% op de standaardprijs.

Systeemeisen

Pc: Windows 10 / 8.x / 7: min. 2 GB RAM (32 & 64 bit)
Smartphone of tablet: Android 4.0 of hoger

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!