Ingram Micro en Micro Focus breiden samenwerking uit in de Benelux

Ingram Micro en Micro Focus breiden samenwerking uit in de Benelux

16-05-2018 | door: Witold Kepinski

Ingram Micro en Micro Focus breiden samenwerking uit in de Benelux

Ingram Micro en Micro Focus breiden de samenwerking uit in de Benelux met betrekking tot het volledige softwareportfolio van alle heritage HPE-softwareproducten. Na een reeds lange geschiedenis met Micro Focus biedt Ingram Micro nu het complete gecombineerde portfolio van DevOps, IT Operations Management, Security, Information Governance en Cloud-oplossingen.

Sinds de afronding van de fusie met de softwaredivisie van Hewlett Packard Enterprise (HPE) is Micro Focus de op zeven na grootste pure-play onderneming op het gebied van software ter wereld. Het portfolio aan schaalbare enterprise software met ingebouwde analytics maakt dat Micro Focus gepositioneerd is om te kunnen voorzien in oplossingen voor klanten binnen de gehele Hybrid IT, van mainframe tot traditionele IT en public cloud. Daarnaast heeft Micro Focus een uitgebreid portfolio van software om in te kunnen zetten voor onder andere Microsoft Office 365, Azure en SAP omgevingen.

Kennis

Ingram Micro investeert steeds meer in kennis en heeft alle producten toegevoegd uit het HPE Softwareportfolio zoals Data Protector, Hybrid Cloud Manager, VM Explorer en LoadRunner. Eric Segers (foto), Vice President van Ingram Micro Benelux, licht toe: “Micro Focus is een strategische partner binnen Ingram Micro op wereldwijd niveau. We zijn enthousiast over de uitbreiding van onze samenwerking voor het gehele productportfolio van Micro Focus in de Benelux markt”.

Een goede gelegenheid om kennis te maken met Micro Focus is het bijwonen van de aankomende Open Horizons Summit van 4 tot 7 juni 2018 in Berlijn. Of je nu een Pre-sales Engineer, Consultant, System Engineer, Support Engineer, of een Sales of Business vertegenwoordiger bent, dit evenement voorziet je van alle informatie over de nieuwste Micro Focus producten en oplossingen.

“We zijn verheugd om samen te werken met Ingram Micro. Onze uitgebreide portfolio aan oplossingen, gecombineerd met Ingram’s technische vaardigheden en het bereik van hun verkoopkanalen, zal een groeiende marktpenetratie voor beide organisaties in gang zetten,” aldus Ben Viollet, Distribution Director EMEA van Micro Focus.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software